Πολιτική

Κασσελάκης και Τάιλερ επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Οροθετικών “Θετική φωνή”

Κασσελάκης και Τάιλερ επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Οροθετικών “Θετική φωνή”

Πηγή Φωτογραφίας: [365470] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΡΟΘΕΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ "ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Επίσκεψη Κασσελάκη με τον σύζυγό του στο Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος. Φρόντισαν ωστόσο να κλέψουν τις εντυπώσεις με την κοινή τους εμφάνιση, αλλά και τα ρούχα που επέλεξαν να φορέσουν καθώς ενδυματολογικά «σεταρίστηκαν», φορώντας σχεδόν το ίδιο παλτό, τόσο σε σχέδιο όσο και σε χρώμα, προκειμένου να κάνουν την επίσκεψή τους στο Σύλλογο Οροθετικών.

Ειδικότερα, συνοδευόμενος από τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ και τη βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έλενα Ακρίτα, ο κ. Κασσελάκης ενημερώθηκε για την έλλειψη ενημέρωσης, κυρίως, που υπάρχει ακόμα στην ελληνική κοινωνία γύρω από το θέμα του HIV.

Πρέπει να εξαλείψουμε το στίγμα, είπε ο Σ. Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού συνεχάρη τους ανθρώπους του Συλλόγου για το έργο τους, τόνισε πως πρέπει «να ξέρουν όλοι ότι το να ζεις με AIDS δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς». «Και το στίγμα που υπάρχει είναι κάτι που πρέπει να εξαλείψουμε το συντομότερο δυνατόν. Να γίνουμε μια κοινωνία που είναι ευαίσθητη στου συνάνθρωπους και τους συμπολίτες μας και να γιορτάζουμε τη μοναδικότητα του καθενός, και έτσι να γιορτάζουμε και τη διαφορετικότητα, με ενσυναίσθηση», πρόσθεσε, εκφράζοντας την πρόθεσή του να στηρίξει το έργο της οργάνωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019, «ένα στρατηγικό σχέδιο για τον HIV», ενώ σημείωσε πως, αν και προχωράει τώρα μια κυβερνητική πρωτοβουλία, «έπρεπε να περάσουν 14 μήνες».

Επισημαίνοντας ότι το θέμα αυτό αφορά και ανθρώπους πέρα από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, υπογράμμισε: «Ισότητα = ισότητα. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, δεν υπάρχουν αστερίσκοι, και προς αυτή την κατεύθυνση θα έπρεπε να κινείται κάθε ευρωπαϊκή χώρα. Κι αυτό θα κάνουμε όταν γίνουμε κυβέρνηση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments