Αθλητισμός

«Μίσιτς και Ταβάρες οι στόχοι του Παναθηναϊκού»

«Μίσιτς και Ταβάρες οι στόχοι του Παναθηναϊκού»

Πηγή Φωτογραφίας: newspao.gr, Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν λίγο καιρό προανήγγειλε πως το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δύο παίκτες των τριών εκατομμυρίων ο καθένας, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν.

Ο αναλυτής του «Basket News», Ντονάτας Ουρμπόνας εκτιμά πως οι παίκτες που προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο Βασίλιε Μίσιτς και ο Έντι Ταβάρες.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν λίγο καιρό προανήγγειλε πως το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για δύο παίκτες των τριών εκατομμυρίων ο καθένας, για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του εν όψει της νέας σεζόν.

Ο αναλυτής του «Basket News», Ντονάτας Ουρμπόνας έκανε τη δική του εκτίμηση για τους πιθανούς στόχους του Παναθηναϊκού και έθεσε ως βασικούς υποψήφιους τον Βασίλιε Μίσιτς και τον Έντι Ταβάρες.

Ο Λιθουανός ρεπόρτερ θεωρεί πως ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αλλά και ο «ψηλός» της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσαν να απασχολούν ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι τους «πράσινους».

Όπως ανέφερε στο «Urbonus» podcast ο Ουρμπόνας: «Νομίζω ότι πιθανώς μιλούσε για δύο παίκτες που τιμώρησαν τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια. Ποιοι το έκαναν αυτό; Στον ημιτελικό του Final Four ποιος έβαλε το νικητήριο καλάθι; Ποιος είναι σε μια ομάδα στην οποία δεν έχει ξεκάθαρο μέλλον και δεν ξέρει αν θα παραμείνει στη λίγκα ή όχι; Ο πρώην back-to-back MVP της EuroLeague, Βασίλιε Μίσιτς».

Πηγή: top10.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments