Ελλάδα

Συνελήφθη ο 71χρονος γυναικοκτόνος για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα [vid]

Συνελήφθη ο 71χρονος γυναικοκτόνος για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 71χρονος άνδρας που σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα. Ο άνδρας συνελήφθη στο Κερατσίνι μέσα στο αυτοκίνητο της συζύγου του, ενώ δίπλα του βρέθηκε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της.

Τον έπιασαν στο Κερατσίνι μέσα στο αυτοκίνητο της συζύγου του

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 71χρονος άνδρας που σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα. Ο άνδρας συνελήφθη στο Κερατσίνι μέσα στο αυτοκίνητο της συζύγου του, ενώ δίπλα του βρέθηκε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της.

Μόλις το Σάββατο, η γυναίκα είχε προχωρήσει σε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση εναντίον του 71χρονου συντρόφου της. Η καταγγελία είχε γίνει το Σάββατο (2/12) στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, και ανέφερε: «την 22:40 ώρα της 01/12/2023, εντός της οικίας τους, εν λόγω άνδρας προκάλεσε απλές σωματικές βλάβες, απείλησε και εξύβρισε την σύντροφό του, ενώ προέβη στην υπεξαίρεση του κινητού τηλεφώνου και του Ι.Χ. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της παθούσας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσαν σχέση τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ ο 71χρονος φέρεται να χτύπησε και τον 15χρονο γιο της άτυχης γυναίκας, τον οποίο είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της.

Δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button

Όπως ανέφεραν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί του Α.Τ. Σαλαμίνας της πρότειναν να πάρει «panic button» και σε περίπτωση που κινδυνεύσει να το ενεργοποιήσει, με την καταγγέλλουσα να το δέχεται και να εγκαθίσταται η εφαρμογή άμεσα στο κινητό της χωρίς όμως να γίνεται χρήση σήμερα το πρωί. Επίσης, της προτάθηκε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι -στην οδό Αίαντος στα Αμπελάκια- κάτι που έκανε μαζί με τη μητέρα της. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αναζήτησαν τον 71χρονο όχι μόνο στο σπίτι του στην Κακιά Βίγλα, αλλά και στα στέκια του χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments