Πολιτική

Χαρίτσης: Στόχος μας να είμαστε χρήσιμοι προς τους πολίτες – Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων προσχωρήσεων

Χαρίτσης: Στόχος μας να είμαστε χρήσιμοι προς τους πολίτες – Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων προσχωρήσεων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Στόχος της κίνησης των ''11'' είναι να είναι χρήσιμη προς τους πολίτες», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Στον Αέρα» με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

O Αλέξης Χαρίτσης ανέφερε πως δεν υπάρχει αντιπρόταση από την πλευρά της αντιπολίτευσης που θα δίνει λύσεις στο αδιέξοδο των πολιτών.

«Στόχος της κίνησης των ”11” είναι να είναι χρήσιμη προς τους πολίτες», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Στον Αέρα» με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Παράλληλα, ο Αλέξης Χαρίτσης δεν απέκλεισε νέες προσχωρήσεις στη κίνηση των ”11”, αν υπάρχει προγραμματική συμφωνία, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρουν οι μεταγραφές ποδοσφαιρικού τύπου.

Ακόμη, ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε πως με τον λόγο και τις δράσεις η νέα κίνηση θέλει να είναι χρήσιμη προς τους πολίτες που βιώνουν – όπως είπε- την πρωτοφανή κατάσταση της μονοκρατορίας της κυβέρνησης, ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχει αντιπρόταση από την πλευρά της αντιπολίτευσης που θα δίνει λύσεις στο αδιέξοδο των πολιτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments