Αθλητισμός

Αποθεώθηκαν οι παίκτες της ΑΕΛ από τον κόσμο τους 1-1: Αναγνώρισαν την πολύ καλή εμφάνιση

Αποθεώθηκαν οι παίκτες της ΑΕΛ από τον κόσμο τους 1-1: Αναγνώρισαν την πολύ καλή εμφάνιση

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)

Όλα ανοιχτά στο ζευγάρι ΑΕΛ - Ατρόμητος, με τον Γιουμπιτάνα στο 90+5' να απαντάει στο γκολ του Όγκμποε από το 80' και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, να κρίνεται στη ρεβάνς του Ιανουαρίου.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ατρόμητο στο πρώτο τους παιχνίδι για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με την αναμέτρηση να έχει εντυπωσιακό φινάλε.

Ο Όγκμποε ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ για τους βυσσινί στο 80ο λεπτό αξιοποιώντας το μεγάλο λάθος του Μαρκετζιάνι, ενώ στο 90+5′ με buzzer-beater ο Γιουμπιτάνα έφερε το ματς στα ίσα.

Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 9/10/11 Ιανουαρίου, ενώ ο νικητής του ζευγαριού θα βρει απέναντί του τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες λίγες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν δίχτυα. Στο 4′ μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπανικολάου πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Μαρκεζιάνι.

Στο 10′ ο Ατρόμητος έχασε σπουδαία ευκαιρία για το γκολ. Ο Γιουμπιτάνα γέμισε στην περιοχή, ο Βαλένσια έκανε την προβολή από κοντά, όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, που κράτησε το μηδέν. Στο 26ο λεπτό, ο Πεδρόσο βρήκε δίχτυα, ωστόσο ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερή του στιγμή στο πρώτο 45λεπτο στο 38′. Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Πλέγας πήρε την κεφαλιά από καλή θέση στην περιοχή, όμως δεν βρήκε την μπάλα, όπως θα ήθελε και αστόχησε. Στις καθυστερήσεις οι βυσσινί απείλησαν ξανά με τον Καλουτζικίδη.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα. Στο 65′ μία κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έφυγε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα πλασέ του Μπρου σε πλεονεκτική θέση ήταν άστοχος.

Οι δύο προπονητές φρόντισαν με τις αλλαγές τους να ρίξουν τα βαριά χαρτιά τους στον αγωνιστικό χώρο, για να αλλάξουν τα δεδομένα. Το γκολ ήρθε για τους βυσσινί στο 80′. Ο Μαρκετζιάνι έκανε κακό κοντρόλ μετά από γύρισμα, ο Όγκμποε έκλεψε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 της ΑΕΛ.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+5′. Μετά από σέντρα του Ρομπάιγ και την απομάκρυνση του Ηλιάδη, ο Γιουμπιτάνα έκανε το σουτ με τη μία και βρήκε δίχτυα με όμορφο τρόπο για το 1-1.

ΠΗΓΗ- SPORTS24.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments