Πολιτική

Ο Ερντογάν στην Αθήνα: Θα επισκεφθεί την τουρκική πρεσβεία [vid]

Ο Ερντογάν στην Αθήνα: Θα επισκεφθεί την τουρκική πρεσβεία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα θα βρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που κάνει επίσκεψη-αστραπή κάνει σήμερα (07.12.2023) στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας.

Η τουρκική πρεσβεία βρίσκεται στη Βασιλέως Γεωργίου, κοντά στην Ηρώδου Αττικού, όπου βρίσκονται και το Προεδρικό και το Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συναντήσει την ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα θα βρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που κάνει επίσκεψη-αστραπή κάνει σήμερα (07.12.2023) στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας.

Η τουρκική πρεσβεία βρίσκεται στη Βασιλέως Γεωργίου, κοντά στην Ηρώδου Αττικού, όπου βρίσκονται και το Προεδρικό και το Μέγαρο Μαξίμου και όπου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι συναντήσεις Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τουρκική πρεσβεία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συναντήσει εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.

Σημειώνεται ότι η τουρκική πρεσβεία (όπως και κάθε πρεσβεία) θεωρείται τουρκικό έδαφος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments