Αθλητισμός

Ο Μπέλινγκχαμ προέβλεψε το επόμενο Golden Boy

Ο Μπέλινγκχαμ προέβλεψε το επόμενο Golden Boy

Πηγή Φωτογραφίας: instagram judebellingham,Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ απάντησε σε ερώτηση που του τέθηκε για το επόμενο Golden Boy δίνοντας του τρεις υποψηφίους κατ' εκείνον.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ απάντησε σε ερώτηση που του τέθηκε για το επόμενο Golden Boy δίνοντας του τρεις υποψηφίους κατ' εκείνον.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ απάντησε σε ερώτηση που του τέθηκε για το επόμενο Golden Boy δίνοντας του τρεις υποψηφίους κατ’ εκείνον.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε το Golden Boy για το 2023 και σε ερώτηση που του τέθηκε για τους πιθανούς διάδοχούς του απάντησε με τρεις διαφορετικούς παίκτες.

Ο Μπέλινγκχαμ δεν μπόρεσε να καταλήξει σε έναν οπότε αποφάσισε να δώσει μία διαφορετική απάντηση. Αρχικά την πρώτη του ψήφο την έδωσε στον συμπαίκτη του στη «Βασίλισσα», Αρντά Γκιουλέρ, ακόμη κι ας μην έχει αγωνιστεί φέτος.

Στη συνέχεια μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στην Ντόρτμουντ αλλά και συμπατριώτη του, Τζέιμι Μπινόε-Γκίτενς και τέλος επέλεξε τον αδερφό, Τζομπ, ο οποίος παίζει για τη Σάντερλαντ, πιθανόν για να μην υπάρχουν τσακωμοί στην οικογένεια.

Αναλυτικά είπε:

«Αρντά Γκιουλέρ. Είναι ένα φαινόμενο, τον βλέπουμε να προπονείται, είμαστε ενθουσιασμένοι. Ο Τζέιμι Μπινόε-Γκίτενς, πρώην συμπαίκτης μου από την Ντόρτμουντ. Κορυφαίο ταλέντο.

Ο αδελφός μου Τζομπ, ένας καθαρόαιμος επιθετικός όπως ο πατέρας μας!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments