Lifestyle

Ελέτσι σε Μπακοδήμου: «Στο παπούτσι πάνω-πάνω θα γράφει Καινούργιου, έλα κι εσύ θα έχει ελεύθερους γαμπρούς»

Ελέτσι σε Μπακοδήμου: «Στο παπούτσι πάνω-πάνω θα γράφει Καινούργιου, έλα κι εσύ θα έχει ελεύθερους γαμπρούς»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/E-Radio.com.cy

«Κανονίσαμε με την Κατερίνα και τον άντρα μου να πάμε την επόμενη εβδομάδα για φαγητό και να της γνωρίσουμε τον γιατρό»

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι θα παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, Νεκτάριο Λεμονίδη και λίγο πριν το μυστήριο, συνδέθηκε με την εκπομπή «Γεια σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDRA (@fedra_collection)

Στον διάλογό της με τη Μαρία Μπακοδήμου, η πρώην παίκτρια του Survivor, είπε: «Κανονίσαμε με την Κατερίνα και τον άντρα μου να πάμε την επόμενη εβδομάδα για φαγητό και να της γνωρίσουμε τον γιατρό. Είναι εξαιρετικός, κιμπάρης, γαλαντόμος. Θα είχα άσχημο για την Κατερίνα; Είναι ωραίος, αδύνατος και γυμνασμένος. Μαράκι δεν σου είπα, θα βάλω και το δικό σου όνομα».

Η παρουσιάστρια απάντησε με χιούμορ: «Όχι, όχι, όχι γιατί αν σβηστεί το δικό μου κι όχι της Καινούργιου, θα αρχίσει να λέει ότι οι παλιές παρουσιάστριες δεν αφήνουν τις καινούριες».

«Μαράκι σε περιμένω κι εσένα γιατί θα υπάρχουν και πολλοί ελεύθεροι γαμπροί. Για την Καινούργιου έχω έναν καρδιολόγο να της απαλύνει την καρδούλα της» της είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. «Μην ξεχάσεις να με γράψεις, να σκάσει η Καινούργιου» είπε τέλος η Μαρία Μπακοδήμου, γελώντας.

Πώς έγινε viral o «χρυσός» γάμος της Όλα ξεκίνησαν από τη δήλωση της, στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη, οπότε και η ίδια ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Νεκτάριο Λεμονίδη. Εκείνο που απογείωσε το όνομά της στα trends, είναι η ατάκα με το κόστος του δαχτυλιδιού των αρραβώνων της, το οποίο ξεπερνά τις 13.000 ευρώ.

«Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ» είχε πει στο «Fay’s Time».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments