Ελλάδα

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον αστυνομικό – Ομολόγησε την πράξη του [vid]

Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον αστυνομικό – Ομολόγησε την πράξη του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ, Αποτυπώματα και μαρτυρίες οδήγησαν τις αρχές στη σύλληψη του ανθρώπου που φέρεται να τραυμάτισε με φωτοβολίδα τον 31 ετών αστυνομικό έξω από το γήπεδο πετοσφαίρισης «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός 18χρονου ο οποίος και ομολόγησε πως εκείνος έριξε την ναυτική φωτοβολίδα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός

Αποτυπώματα και μαρτυρίες οδήγησαν τις αρχές στη σύλληψη του ανθρώπου που φέρεται να τραυμάτισε με φωτοβολίδα τον 31 ετών αστυνομικό έξω από το γήπεδο πετοσφαίρισης «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, ο οποίος κατά την διάρκεια της ανάκρισης φέρεται να ομολόγησε πως ήταν αυτός που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα, χωρίς όμως να θέλει σε καμία περίπτωση να τραυματίσει τον αστυνομικό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αποτυπώματα σε μηχανισμό εκτόξευσης φωτοβολίδων, ενώ εντόπισαν και άλλα ευρήματα που τον ταυτοποιούν στην ομάδα των περίπου 100-150 ατόμων που προξένησαν τα επεισόδια.

Οι αστυνομικοί της Αθλητικής Βίας σχηματίζουν τώρα σε βάρος του δικογραφία και ενδεχομένως σήμερα, αργά το απόγευμα να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments