Lifestyle

Γάμος Ελέτσι-Λεμονίδη: Tα τρία νυφικά της Ελίζαμπεθ, η 8ώροφη τούρτα & ο πρώτος χορός των νεόνυμφων

Γάμος Ελέτσι-Λεμονίδη: Tα τρία νυφικά της Ελίζαμπεθ, η 8ώροφη τούρτα & ο πρώτος χορός των νεόνυμφων

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Γειά σου

Μετά τον υπέροχο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη, σήμερα το απόγευμα, ακολούθησε δεξίωση των νεονύμφων οι οποίοι έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι.

Στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκαν πολλοί από την εγχώρια σόου μπιζ και πολλοί από αυτούς ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Elechi (@elizabethelechi_)

Το ζευγάρι είχε καλέσει δημοσιογράφους και λίγο μετά το μυστήριο, έκανε δηλώσεις στις κάμερες.

«Πρώτη πρώτη στο παπούτσι μου έγραψα την Κατερίνα Καινούργιου. Της το έχω τάξει και της έχω έτοιμο και τον γαμπρό. Μετά εννοείται την Μαρία Μπακοδήμου. Μαράκι δεν σε βλέπω εδώ. Το σπίτι μας το έχουμε ετοιμάσει και στολίσει» ανέφερε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Από τη μεριά του, ο Νεκτάριος Λεμονίδης είπε: «Δεν περίμενα να έρθει, μόλις είδα την Ελίζαμπεθ έπαθα σοκ. Την περίμενα και είδα πόσο όμορφη είναι. Ήταν γραμμένο να γίνει ο γάμος κι έτσι έγινε… Είμαι παραδοσιακός άντρας εγώ. Ο άντρας τα δικά του και η γυναίκα τα δικά της» είπε ο Νεκτάριος Λεμονίδης και συνέχισε για την πρώτη νύχτα του γάμου τους: «Νομίζω ότι δεν πρέπει να τα λέμε, δεν είναι για μικρά παιδιά».

«Καλέ την έχεις έτοιμη την απάντηση. Παιδάκι θα κάνουμε παιδιά. Σιγά σιγά» απάντησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ρεπόρτερ της εκπομπής «Γεια σου» που βρέθηκε στον γάμο, πήγε στο πλατό τις μπομπονιέρες και τα δώρα του ζευγαριού στους καλεσμένους, όλα σε χρυσό χρώμα με γκλίτερ. Ο ρεπόρτερ έκανε λόγο για πανάκριβο στολισμό της εκκλησίας και του κτήματος. «Ήταν πάρα πολύ ακιρβός, πανάκριβα αυατοκίνητα έφεραν και τον γαμπρό και τη νύφη».

«Ένα κόκκινο το πολύ γνωστό, έφερε την Ελίζαμπεθ» είπε ακόμη, εννοώντας κατά πάσα πιθανότητα τη Φεράρι.

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης στου Παπάγου, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου και ακολούθησε δεξίωση στον χώρο του κτήματος. Τη νύφη συνόδεψε ο ZeRaw του μουσικού συγκροτήματος Vegas. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έχει 6 αδέρφια, όμως μόνο η αδερφή της κατάφερε να παραστεί, καθώς τα υπόλοιπα ζουν στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από δύο μήνες μέσω διαδικτύου, συγκέντρωσε αμέσως την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εξαιτίας των δηλώσεων που έκαναν κατά την προετοιμασία του γάμου. «Η καλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει είναι ότι μου πήρε αμάξι, γιατί του έλεγα συνέχεια πως θέλω ένα τζιπ. Το μονόπετρο που μου χάρισε κάνει 13.500 ευρώ» είχε πει στο «Fay’s Time» η πρώην παίκτρια του ριάλιτι. Στη δεξίωση που ακολούθησε, ο Τριαντάφυλλος ανέλαβε τη διασκέδαση των καλεσμένων και του ζευγαριού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments