Ελλάδα

Συγκλονισμένη η σύζυγος του κομμωτή που είχε κρυφές κάμερες: ‘’Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου’’

Συγκλονισμένη η σύζυγος του κομμωτή που είχε κρυφές κάμερες: ‘’Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου’’

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ALPHA TV, Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την απίστευτη υπόθεση με τον με τον 49χρονο κομμωτή ο οποίος συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια.

Η σύζυγος του κομμωτή από τα Βριλήσσια που είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του μαγαζιού του ζητά ‘’συγγνώμη’’ από τα παιδιά της.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για την απίστευτη υπόθεση με τον με τον 49χρονο κομμωτή ο οποίος συνελήφθη αφού διαπιστώθηκε ότι είχε βάλει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου του στα Βριλήσσια.

Ο Κομμωτής από τα Βριλήσσια είχε βάλει κρυφές κάμερες ακόμα και στο υπνοδωμάτιο της θετής κόρης του

Όπως αποκαλύφθηκε, μάλιστα, το ίδιο φέρεται να είχε κάνει και στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης θετής του κόρης αλλά και στην τουαλέτα του σπιτιού που έμεναν.

Με δάκρυα στα μάτια, η σύζυγος του κατηγορούμενου υποστήριξε ότι ”έμαθα από το διαδίκτυο τι είχε κάνει ο άνδρας μου, ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου επειδή δεν είχα καταλάβει τίποτα”.

‘’Είχα έναν άνθρωπο που δεν τον είχα καταλάβει και σήμερα τον φοβάμαι. Παίρνω διαζύγιο. Τα παιδιά μου είναι χάλια, τα έχω φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Φοβάμαι αν αφεθεί ελεύθερος μην τα πειράξει. Τους ζητώ συγγνώμη, δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν ήξερα τίποτα, το ορκίζομαι’’ ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Alpha.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments