Βριλήσσια: Σκύλος όρμηξε σε 66χρονο έξω από φούρνο,τον τραυμάτισε σοβαρά–Νεκρό το σκυλί του
Πηγή Φωτογραφίας: pixabay//Βριλήσσια: Σκύλος όρμηξε σε 66χρονο έξω από φούρνο,τον τραυμάτισε σοβαρά–Νεκρό το σκυλί του
Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/7) στα Βριλήσσια, όταν σκύλος επιτέθηκε σε περαστικό και στο κατοικίδιό του, με τραγικό απολογισμό τον σοβαρό τραυματισμό του άνδρα και τον θάνατο του σκύλου του.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 07:00 έξω από φούρνο της περιοχής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια του σκύλου έφτασε στο κατάστημα, έδεσε το ζώο έξω από την είσοδο και μπήκε στο εσωτερικό για να πραγματοποιήσει τις αγορές της. Ωστόσο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο σκύλος κατάφερε να λυθεί και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα επιτέθηκε σε έναν άνδρα που περνούσε από το σημείο μαζί με τον δικό του σκύλο.
Ακολούθησαν σκηνές πανικού, καθώς το επιθετικό ζώο δάγκωσε επανειλημμένα τον περαστικό, προκαλώντας του τραύματα στα χέρια, στο πόδι και στον ώμο. Παράλληλα, επιτέθηκε και στο κατοικίδιό του, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα, παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων να το απομακρύνουν.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και το ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες για τα τραύματά του. Η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται από τους γιατρούς.
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη της ιδιοκτήτριας του σκύλου. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το ζώο διέφυγε από τον έλεγχό της.
Πηγή: pagenews.gr