Αθλητισμός

Άγιαξ – ΑΕΚ: Χωρίς Πινέδα και Αραούχο οι «κιτρινόμαυροι» [vid]

Άγιαξ – ΑΕΚ: Χωρίς Πινέδα και Αραούχο οι «κιτρινόμαυροι» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Οι «κιτρινόμαυροι» το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 22:00) φιλοξενούνται από τον «Αίαντα» στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Europa League και θέλουν να μην χάσουν για να συνεχίσουν στην Ευρώπη τον Φλεβάρη.

Περίπου 3 χιλιάδες φίλους της θα έχει στο πλευρό της η ΑΕΚ,

Οι «κιτρινόμαυροι» το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 22:00) φιλοξενούνται από τον «Αίαντα» στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Europa League και θέλουν να μην χάσουν για να συνεχίσουν στην Ευρώπη τον Φλεβάρη.

Περίπου 3 χιλιάδες φίλους της θα έχει στο πλευρό της η ΑΕΚ, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να προχωρά σε σημαντικές διευκρινίσεις σχετικά με την προσέλευσή τους στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» και όχι μόνο.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι νταμπλούχοι Ελλάδος αντιμετωπίζουν για ακόμα ένα παιχνίδι σημαντικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Γκατσίνοβιτς, ο τραυματίας Στάνκοβιτς, ο Αραούχο που παραμένει εκτός προληπτικά, καθώς και οι Πινέδα και Πόνσε που αποτελούν προβλήματα (τραυματισμών) της τελευταίας στιγμής.

Στον στρατόπεδο των γηπεδούχων, ο Άγιαξ έχει δύο σημαντικές απουσίες, τον τιμωρημένο Μπεργκχάους και τον τραυματία Μπρεγκβάιν. Ο Μπρόμπει δινόταν αμφίβολος, αλλά τελικά είναι ετοιμοπόλεμος, όπως τόνισε και ο Φαν’ τ Σχιπ.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Άγιαξ (Τζον Φαν’ τ Σχιπ): Ραμάι – Ρενς, Σούταλο, Χάτο – Γκααεΐ, Ταχίροβιτς, Χλίνσον, Τέιλορ, Σόσα – Φορμπς, Μπρόμπεϊ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ – Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος.

Διαιτητής: Γκρεγκ Πόουσον (Αγγλία)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments