Αθλητισμός

Γιοβάνοβιτς: Πρέπει κι εμείς να δίνουμε το σωστό παράδειγμα – Στόχος μας η νίκη

Γιοβάνοβιτς: Πρέπει κι εμείς να δίνουμε το σωστό παράδειγμα – Στόχος μας η νίκη

Πηγή Φωτογραφίας: [365801] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ξεκάθαρος αναφορικά με τους στόχους του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει Μακάμπι Χάιφα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολιάζοντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών υπογράμμισε την ανάγκη οι πρωταγωνιστές να δίνουν το σωστό παράδειγμα. «Νίκη για αύριο», το σχόλιό του για το ματς με Μακάμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

Για το διάστημα της διακοπής: “Τις πρώτες μέρες προετοιμάζαμε το ματς με τον Ατρόμητο, όταν εκείνο αναβλήθηκε, μετά κοιτάξαμε το ματς με την Μακάμπι. Εκμεταλλευθήκαμε την διακοπή, έχουμε κάνει ματς σε πιο υψηλή ένταση και αυτές οι μέρες, οι 7-8, μπορούσαμε να δουλέψουμε παραπάνω γιατί μετά την Μακάμπι δεν υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος. Συγκεντρωθήκαμε και δουλέψαμε περισσότερο για το αυριανό παιχνίδι, για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γιατί είναι απαιτητικό παιχνίδι”.

Για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Για όλους μας που είμαστε στο ποδόσφαιρο το να παίζουμε σε άδεια γήπεδα είναι το πιο βαρύ που μπορούμε να υποστούμε, σαν άμεσα εμπλεκόμενοι σε ένα ματς. Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να παίζει σε άδειες εξέδρες. Παίζουμε για τον κόσμοι, αυτοί μας δίνουν κίνητρο. Θα είναι πολύ βαρύ, όσον αφορά εμάς τους ίδιους.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε γύρω μας. Η βία είναι παντού, δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να δώσω λύση αλλά από την πλευρά μου, από τις δηλώσεις μου θα προσπαθώ να μην παρασέρνω παιδιά να κάνουν πράγματα που δεν στέκουν. Έχουμε ένα νέο παιδί στο νοσοκομείο που πήγε απλά να κάνει την δουλειά του. Εμείς που συμμετέχουμε άμεσα σε αυτό πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα, να είμαστε πιο ήρεμοι και πιο ταπεινοί. Να μην δίνουμε έναυσμα σε νέα παιδιά να λειτουργούν άσχημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments