Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Πανελλαδική εκστρατεία με σημαία την ακρίβεια

ΠΑΣΟΚ: Πανελλαδική εκστρατεία με σημαία την ακρίβεια

Πηγή Φωτογραφίας: [365210] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πανελλαδική καμπάνια, που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Πανελλαδική καμπάνια για την ακρίβεια προετοιμάζει η Χαριλάου Τρικούπη, στοχεύοντας σε μια θεματολογία που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θεμάτων καθημερινότητας, αλλά και ανεβάζοντας τον πήχη για την αντιπολιτευτική της απήχηση.

Αυτή η εκστρατεία θα αποτελείται από τρία επίπεδα, σχεδόν έτοιμα να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή αμέσως μετά το τέλος της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στο Κοινοβούλιο.

Πρώτον, η εκστρατεία θα υιοθετήσει παραδοσιακά μέσα προώθησης, όπως η κλασική διανομή φυλλαδίων με τις απόψεις του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος. Στην καμπάνια στοχεύουν να συμμετάσχουν ενεργά οι τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ. 

Δεδομένου ότι εδώ και αρκετά χρόνια η Χαριλάου Τρικούπη δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους δραστηριότητα της βάσης σε χώρους μαζικής συγκέντρωσης, διόδια κ. λπ., η συγκεκριμένη επιλογή φαίνεται να αντανακλά την αυξημένη αυτοπεποίθηση του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα.

Αυτή, λοιπόν, η πρωτοκαθεδρία που αποκτά μεταξύ των προοδευτικών δυνάμενων, θεωρείται ότι της δίνει τη δυνατότητα για μια πιο άμεση επαφή με την κοινωνική βάση. Βεβαίως και η θεματολογία της καμπάνιας έχει τον λαϊκά χαρακτηριστικά που επιβάλουν και αυτές τις μορφές προώθησης.

Δεύτερον, η εκστρατεία θα χρησιμοποιήσει μεθόδους ψηφιακής προώθησης, χρησιμοποιώντας σποτ και άλλες μεθόδους διαφήμισης για να αναφερθεί στον επίσημο ιστότοπο του κόμματος για να ενημερώσει το κοινό για τις θέσεις που υποστηρίζει.

Η καμπάνια θα ενταχθεί στα ειδικού χαρακτήρα «οδοιπορικά» των στελεχών και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτά που έχουν γίνει για την Υγεία στην Κρήτη, τις φυσικές καταστροφές στη Θεσσαλία, την κλιματική αλλαγή και την Πολιτική Προστασία στον Έβρο, την Παιδεία σε διάφορες περιοχές κτλ.

Στη Χαριλάου Τρικούπη οι περιοδείες αυτές αξιολογούνται θετικά γιατί επιτρέπουν στην ηγεσία του κόμματος να λαμβάνει με τρόπο άμεσο και αδιαμεσολάβητο από την κοινωνία, να συλλέγει αιτήματα από κοινωνικούς φορείς, καθώς και να παρουσιάζει τις σχετικές επεξεργασίες στα πρόσωπα που εμπλέκονται περισσότερο.

Προφανώς, η ακρίβεια μαζί με τα παραπάνω θέματα θα είναι η κύρια ατζέντα του ΠΑΣΟΚ στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές του ερχόμενου έτους. Αλλά το πιο σημαντικό, η επιλογή της ακρίβειας ως θέματος της κεντρικής προεκλογικής εκστρατείας αποτυπώνει την προθυμία της ηγεσίας του κόμματος να αναλάβει επιπλέον πρωτοβουλίες στο κατεξοχήν ζήτημα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments