Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Εκτός Βέρμπιτς και Τζούρισιτς κόντρα στον Ατρόμητο

Παναθηναϊκός: Εκτός Βέρμπιτς και Τζούρισιτς κόντρα στον Ατρόμητο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Μετά το χθεσινό αποκλεισμό ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι.

Ο Τζούρισιτς έκανε θεραπεία και σήμερα, ο Βέρμπιτς ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι και οι δύο τέθηκαν νοκ άουτ ενόψει Ατρόμητου.

Μετά το χθεσινό αποκλεισμό ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πέρα από τον τιμωρημένο Μλαντένοβιτς, δεν θα έχει στην διάθεσή του τόσο τον Τζούρισιτς όσο και τον Βέρμπιτς. Ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην γάμπα, ενώ ο Βέρμπιτς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν την Παρασκευή το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι με περιορισμούς. Θεραπεία ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Βέρμπιτς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments