Ελλάδα

Τρία θανατηφόρα τροχαία κατά τη διάρκεια της νύχτας [vid]

Τρία θανατηφόρα τροχαία κατά τη διάρκεια της νύχτας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από σύγκρουση τραμ με ΙΧ αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο. Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Νεκροί σε Πόρτο Ράφτη, Νέα Φιλαδέλφεια και Περιστέρι - Πάνω από 500 νεκροί στην "άσφαλτο" τους τελευταίους 10 μήνες

Νέες τραγωδίες στην άσφαλτο, στο Πόρτο Ράφτη, στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο Περιστέρι αυτή τη φορά. Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις 23:30 στο Πόρτο Ράφτη, στο 33,5ο χιλιόμετρο προς Μαρκόπουλο, μπροστά από ένα κρεοπωλείο.

ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα 55 ετών προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της και, παρότι ο τραυματισμός της δεν έδειχνε σοβαρός, κατέληξε τις πρωινές ώρες.

Παράλληλα, χθες στις 20:30 επί της Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίκυκλο που οδηγούσε Ινδός ηλικίας 49 ετών συγκρούστηκε με λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μεταμόρφωση – Άνω Πατήσια. Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», όπου και κατέληξε. Να σημειωθεί πως το δίκυκλο κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Μεταμόρφωση, ενώ το λεωφορείο από Μεταμόρφωση προς Αθήνα.

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε στο Περιστέρι στις 00:05 στη συμβολή των οδών Αγίου Ιεροθέου και Αδμήτου, όταν δύο μοτοσυκλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός άντρα 58 ετών. Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Τροχαίο και την Ποσειδώνος, πολυτελές αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε και λίγο μετά στις 05:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/12) στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου ένας 49χρονος οδηγός ενός κάμπριο ΙΧ αυτοκινήτου καρφώθηκε σε δέντρο.

Το όχημα κινούταν επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Πάτησε φρένο, ανέβηκε στο κράσπεδο και σταμάτησε την τρελή πορεία του στον κορμό ενός δέντρου λίγα εκατοστά πριν τις γραμμές του τραμ.

Χρειάστηκε η παρέμβαση έξι πυροσβεστών, οι οποίοι με τροχούς έκοψαν τις λαμαρίνες του πολυτελούς αυτοκινήτου, για να απεγκλωβίσουν τον 49χρονο και να τον παραδώσουν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά από σχεδόν μισή ώρα.

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της τροχαίας που διενεργεί έρευνα για τα αίτια.

Ο οδηγός έχει τραυματιστεί από τη μέση και κάτω, καθώς τα πόδια του είχαν εγκλωβιστεί στο όχημα που ματατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments