Αθλητισμός

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει «ταρακουνήσει» την αγορά!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει «ταρακουνήσει» την αγορά!

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot dpg7000 instagram,Το γεγονός αυτό σηματοδοτείται επί της ουσίας μέσα από τη σύσταση εταιρείας που φέρει την ονομασία Satin Line Construction και έχει ως κύριο αντικείμενό της την παροχή υπηρεσιών πάρκων ψυχαγωγίας και παραλιών αλλά και τις κατασκευαστικές εργασίες για οικιστικά κτίρια.

Δυνατό "μπαμ" από Γιαννακόπουλο

Το ενδιαφέρον του επιχειρηματία, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, φαίνεται ότι έχουν προσελκύσει το τελευταίο διάστημα οι υποδομές που σχετίζονται με την θερινή ψυχαγωγία. Πρόσφατα άλλωστε προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με τον δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης για τη μίσθωση της πλαζ Βάρκιζας – πρώην Yabanaki. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν σταματάει εκεί, καθότι ο ίδιος προχωράει και σε νέες κινήσεις στο συγκεκριμένο τομέα. Το γεγονός αυτό σηματοδοτείται επί της ουσίας μέσα από τη σύσταση εταιρείας που φέρει την ονομασία Satin Line Construction και έχει ως κύριο αντικείμενό της την παροχή υπηρεσιών πάρκων ψυχαγωγίας και παραλιών αλλά και τις κατασκευαστικές εργασίες για οικιστικά κτίρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000)

Πρόκειται για τη νέα κίνηση που προχώρησε ο επικεφαλής του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Στην εταιρεία αυτή συμμετέχει με ποσοστό 65% η εταιρεία Black Wave Βάρκιζα, συμφερόντων του επιχειρηματία, η οποία ήταν αυτή που πρόσφατα ανέλαβε τη διαχείριση της πλαζ Βάρκιζας (πρώην Yabanaki) μετά από τη σχετική συμφωνία που υπέγραψε με τον δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Πρόεδρος σε αυτή την εταιρεία είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αντιπρόεδρος ο επίσης επιχειρηματίας, Άγγελος Κοταρίδης, επικεφαλής της Sports Spirit, εταιρείας η οποία έχει έδρα τη διεύθυνση του ομίλου Μαροσούλη – Κοταρίδη, που ελέγχει κέντρα διασκέδασης, όπως η Ιερά Οδός, το NOX, το Φως, το Γκάζι Live & Stage και τα Privilege. Ο ίδιος συμμετέχει και στον όμιλο Μαροσούλη-Κοταρίδη.

Το υπόλοιπο 35% της νεοσυσταθείσας εταιρείας ανήκει στον Παναγιώτη Νίκα, εγγονό του γνωστού αλλαντοβιομηχάνου, Παναγιώτη Νίκα και γιο του Γιώργου και της Μιράντας Πατέρα. Ο Π. Νίκας συμμετέχει στη Satin Line Construction μέσω της εταιρείας Icon Hospitality.

Η πλαζ της Βάρκιζας

Το ενδιαφέρον του Δ. Γιαννακόπουλου για τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της καλοκαιρινής ψυχαγωγίας και του τουρισμού, φαίνεται ότι ενισχύεται το τελευταίο διάστημα. Αναφέρουμε ότι στην περίπτωση της πλαζ Βάρκιζας, η οποία είχε περάσει από αρκετά διαφορετικά κύματα πριν καταλήξει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το μίσθωμα ανέρχεται στα επίπεδα των 1,31 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και η διάρκεια της μίσθωσης είναι για τα επόμενα 25 έτη. Στο μεσοδιάστημα ο δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, στον οποίο έχει παραχωρηθεί η έκταση από την εταιρεία ακινήτων δημοσίου θα έχει τη δυνατότητα αναπροσαρμογής του μισθώματος με βάση τα τρέχοντα δεδομένα της αγοράς, ούτως ώστε αυτό να είναι εύλογο και δίκαιο και να ανταποκρίνεται στα συμφέροντά του ως μισθωτή.

Το εγχείρημα της Πάργας

Θυμίζουμε ότι παλαιότερα είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Δ. Γιαννακόπουλου για δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας στην Πάργα, εγχείρημα που έως αυτή τη στιγμή δεν έχει παρουσιάσει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Ειδικότερα στην προκειμένη περίπτωση  οι Γιαννακόπουλος και Κοταρίδης είχαν συμπράξει και στην εταιρεία Black Delta Entertainment Services, με αντικείμενο την ανάπτυξη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Πάργα. Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε υπογράψει συμβολαιογραφική πράξη μίσθωσης ακινήτου 40 και πλέον στρεμμάτων στη θέση Κλιμάτι της Πάργας, εκεί όπου λειτουργούσαν παλιότερα οι κατασκηνώσεις του Ταμείου Υγείας Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ).

Πηγή: capital.gr//Γιώργος Λαμπίρης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments