Αθλητισμός

Παναθηναικός: Αυτή η «μεταγραφή» τον ανεβάζει επίπεδο! [vid]

Παναθηναικός: Αυτή η «μεταγραφή» τον ανεβάζει επίπεδο! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365260] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Στην προσπάθεια αυτή ο Εργκίν Αταμάν υπολογίζει σε μια μεγάλη επιστροφή

Η επιστροφή του έρχεται πολύ νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση, η οποία έκανε λόγο για απουσία δύο μηνών! Η αποθεραπεία πήγε πολύ καλύτερα, χάρη και στην αποφασιστικότητα του Ισπανού φόργουορντ. Από την πρώτη στιγμή ακολούθησε κατά γράμμα τις συμβουλές των ιατρών, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως από ένα σημείο και μετά προπονούταν εντατικά σε ατομικό επίπεδο (χωρίς μπάλα αρχικά).

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μετά το κάταγμα που υπέστη στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού σε προπόνηση, στις 7 Νοεμβρίου, είναι και πάλι έτοιμος να αγωνιστεί. Τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι της Basket League με τον Απόλλωνα Πάτρας (6/11) και σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα θα ενισχύσει ξανά τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχε απογοητευτεί από τον τραυματισμό του και από το χρονικό σημείο που αυτός ήρθε. Έδειχνε να ανεβάζει στροφές (με εξαίρεση το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα όπου όλη η ομάδα ήταν κακή) και να δίνει λύσεις και στη θέση «3». Η επιθυμία του για να επιστρέψει και να βοηθήσει τους συμπαίκτες του είναι πολύ μεγάλη. Αποτελεί παράδειγμα στα αποδυτήρια και όλοι έχουν να λένε για την αποφασιστικότητα που δείχνει για να κάνει μια… νέα αρχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Πηγή: sportal.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments