Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της απώλεια

Λίβερπουλ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της απώλεια

Πηγή Φωτογραφίας: instagram liverpool fc,Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρέωσε την Λίβερπουλ στην πρώτη εφετινή της απώλεια στο «Ανφιλντ» (0-0) και ταυτόχρονα δεν της επέτρεψε να παραμείνει στο ρετιρέ της Premier League, όπου πέρασε η Άρσεναλ.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ μπορεί να έμεινε χωρίς νίκη στην 9η επίσκεψή της στο «Μερσεϊσάιντ» (5-4-0), παρ΄ όλα αυτά έκανε «ζημιά» στους «κόκκινους»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποχρέωσε την Λίβερπουλ στην πρώτη εφετινή της απώλεια στο «Ανφιλντ» (0-0) και ταυτόχρονα δεν της επέτρεψε να παραμείνει στο ρετιρέ της Premier League, όπου πέρασε η Άρσεναλ.

Η ομάδα του Τεν Χαγκ μπορεί να έμεινε χωρίς νίκη στην 9η επίσκεψή της στο «Μερσεϊσάιντ» (5-4-0), παρ΄ όλα αυτά έκανε «ζημιά» στους «κόκκινους», που υποχώρησαν στην 2η θέση, έχοντας «συγκάτοικο» στους 38 βαθμούς την εκπληκτική, Άστον Βίλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν είχαν πολλές φάσεις στα καρέ του Ονάνα. Διαμαρτυρήθηκαν στο φινάλε για χέρι του Σο στην περιοχή, ωστόσο, το VAR δεν… είδε παράβαση (η μπάλα όντως σταμάτησε στο χέρι του Άγγλου αμυντικού), πίεσαν για το γκολ της νίκης που τελικά δεν ήρθε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Βασικός σε όλο το 90λεπτο ήταν ο Κώστας Τσιμίκας με την φανέλα της Λίβερπουλ. Με 10 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι μετά την αποβολή του Νταλότ στις καθυστερήσεις για διαμαρτυρία στο διαιτητή, Όλιβερ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Σόμποσλαϊ (61′ Γκόμεζ), Έντο, Χράφενμπερχ (61′ Χάκπο), Σαλάχ, Νούνιες (78′ Έλιοτ), Ντίας (78′ Τζόουνς)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ονάνα, Νταλότ, Βαράν, Έβανς, Σο, Μέινου (82′ Μετζμπρί), Μακτόμινεϊ, Άμπραμπατ, Άντονι (82′ Πελίστρι), Χόιλουντ, Γκαρνάτσο (71′ Ράσφορντ). 

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments