Αθλητισμός

Βαθμολογία SuperLeague: Πως διαμορφώθηκε μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ

Βαθμολογία SuperLeague: Πως διαμορφώθηκε μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Μια ημέρα μετά την σοκαριστική ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, η ΑΕΚ πήγε στο Αγρίνιο ως μεγάλο φαβορί και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2′, με τον Λιβάι Γκαρσία να πλασάρει στην κίνηση έπειτα από σέντρα που έγινε από δεξιά.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό παρ’ ότι προηγήθηκε με 0-2 και έτσι έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει το «Τριφύλλι»!

Μια ημέρα μετά την σοκαριστική ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, η ΑΕΚ πήγε στο Αγρίνιο ως μεγάλο φαβορί και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2′, με τον Λιβάι Γκαρσία να πλασάρει στην κίνηση έπειτα από σέντρα που έγινε από δεξιά.

Στο 14′ ο Ελίασον έκανε την ατομική ενέργεια και με εξαιρετικό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» και εέμοιαζε να… κλειδώνει τη νίκη της ομάδας του, η οποία με το αποτέλεσμα αυτό θα προσπερνούσε το «Τριφύλλι».

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο «Δικέφαλος» ανέβηκε στους 31 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 2η θέση με τον Παναθηναϊκό, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή με 32

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments