Αθλητισμός

Καντέρ: «Στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός! – Γι’ αυτό δεν έρχομαι να παίξω» [vid]

Καντέρ: «Στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός! – Γι’ αυτό δεν έρχομαι να παίξω» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ DOCUMENTO / ΕΝΕΣ ΚΑΝΤΕΡ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Ενές Καντέρ μίλησε ξανά για την αγάπη του για το «Τριφύλλι» και εξήγησε γιατί δεν παίρνει μεταγραφή στον «Εξάστερο».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «OPEN»:

Για την επίσκεψη του στην Ελλάδα: «Ένα basketball camp με φέρνει εδώ ξανά. Είναι μια πολύ σημαντική δουλειά γιατί φέρνει σε επαφή παιδιά από την Ελλάδα και την Τουρκία τα οποία θα παίξουν μπάσκετ, θα περάσουν καλά και θα εστιάσουν στο πως θα μάθουν το ένα το άλλο και θα επικοινωνήσουν, παίζοντας ανάμεικτα στις ίδιες ομάδες ώστε να μάθουν να κερδίζουν ΜΑΖΙ».

Για το αν του λείπει το μπάσκετ: «Φυσικά και μου λείπει το μπάσκετ. Αγαπώ το μπάσκετ, αγαπώ να αγωνίζομαι, αγαπώ να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου. Αγαπώ τα ταξίδια με την εκάστοτε ομάδα μου. Όμως είναι μεγαλύτερα τα πράγματα που κάνω αυτή τη στιγμή. Είναι πολλά τα προβλήματα στον κόσμο για τα οποία βγαίνω και μιλάω δημόσια. Οπότε ξέρω πως στην καρδιά μου λείπει το μπάσκετ αλλά αυτό που κάνω είναι σημαντικότερο από το ΝΒΑ. Όλοι ξέρουν ότι είμαι αρκετά καλός να παίζω στο ΝΒΑ, όλοι ξέρουν ότι είμαι ακόμα νέος, ότι κρατιέμαι σε φόρμα, ότι συνεχίζω να κάνω προπονήσεις… Και πως ο μόνος λόγος που δεν είμαι στο ΝΒΑ είναι εξαιτίας των όσων λέω δημόσια».

Για το αν θα έρθει να παίξει στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό: «Θα μου άρεσε πολύ να παίξω στην Ευρώπη. Μου αρέσει η Εuroleague. Παρακολουθώ πολλούς από τους φίλους μου που αγωνίζονται στην Euroleague αυτή τη στιγμή. Όμως μετά την επικήρυξή μου από την κυβέρνηση Ερντογάν είναι πολύ δύσκολο για εμένα να μείνω σε μια χώρα πάνω από μια εβδομάδα. Το έχω συζητήσει με το FBI και θεωρούν πως δε μπορώ να μείνω σε μια ξένη χώρα για παραπάνω από πέντε ημέρες. Αυτός είναι και ο λόγος που νομίζω δε θα παίξω μπάσκετ στην Ευρώπη. Κάθε μέρα λαμβάνω μήνυμα από κάποιον Έλληνα ή κάποιον φίλο του Παναθηναϊκού που λέει: “Τι περιμένεις; Έλα στην Ελλάδα και παίξε για τον Παναθηναϊκό”. Έχω κάνει τέτοια συζήτηση με τις Αμερικανικές αρχές… Όλοι ξέρουν που ομάδα έχω στην καρδιά μου, αν υπήρχε μια ομάδα που θα ερχόμουν να παίξω μπάσκετ στην Ευρώπη θα ήταν ο Παναθηναϊκός».

Για τις ευχές του για τους Έλληνες ενόψει των εορτών: «Θέλω να πω χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στους φίλους του Παναθηναϊκού που τους έχω στην καρδιά μου. Να έχετε μια υπέροχη νέα χρονιά. Να μείνετε ασφαλείς, υγιείς και εύχομαι κάποτε να σας δω σε έναν αγώνα μου».

Πηγή; olaprasina1908.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments