Lifestyle

Πάολα – Λάζαρος Βαφειάδης: Ζούνε έναν μεγάλο έρωτα – Eίναι αχώριστοι έγινε το επόμενο βήμα

Πάολα – Λάζαρος Βαφειάδης: Ζούνε έναν μεγάλο έρωτα – Eίναι αχώριστοι έγινε το επόμενο βήμα

Πηγή Φωτογραφίας: fthis.gr

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να εστιάζει μαζί μόνο σε όσα τους κάνει χαρούμενους.

Η Πάολα εδώ και αρκετό διάστημα είναι σε σχέση με τον Κρητικό Επιχειρηματία Λάζαρο Βαφειάδη. Γνωρίστηκαν στην Κρήτη το 2021 και από τότε είναι μαζί και αχώριστοι.

Ειδικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Λάζαρου Βαφειάδη, γι αυτό και πηγαινοέρχεται συχνά στην Κρήτη.

View this post on Instagram

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Πάολα και ο σύντροφός της ζουν έναν μεγάλο και ξεχωριστό έρωτα.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να εστιάζει μαζί μόνο σε όσα τους κάνει χαρούμενους. Μοιράζονται όλο τον διαθέσιμο χρόνο τους και χαίρονται τον έρωτά τους με φόντο έναν υπέροχο τόπο, τον οποίο η δημοφιλής τραγουδίστρια λατρεύει και δεν άλλος από τη Συκιά Χαλκιδικής.

Ζουν σαν αερικά. Μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα στην Κρήτη και τη Χαλκιδική και παραμένουν στην Αθήνα μόνο όταν συντρέχουν επαγγελματικοί λόγοι, αφού και οι δύο προτιμούν την ησυχία και την ηρεμία της αποκέντρωσης.

Όταν βρίσκονται στη Χαλκιδική, χαίρονται το υπέροχο τοπίο, αλλά και τις σχέσεις με τους οικείους τους. Και όταν τους λείπει λίγη “φασαρία”, επισκέπτονται το σπίτι τους στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης”.

Η Πάολα για την προσωπική της ζωή

“Αυτή η περίοδος της ζωής μου είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δε θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους“, είχε δηλώσει η δημοφιλής τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments