Αθλητισμός

Αταμάν: «Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε» [vid]

Αταμάν: «Μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε» [vid]
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι ήρθε η ώρα ο Παναθηναϊκός Aktor να πάρει ένα διπλό σε δύσκολη έδρα της Euroleague και συμπλήρωσε πως αφού η ομάδα του νίκησε στο ΣΕΦ, μπορεί να τα καταφέρει οπουδήποτε.

Αναλυτικά όσα είπε ενόψει της αναμέτρησης με την Μονακό (20/12, 20:00):

Για τα κλειδιά του αγώνα με τη Μονακό: «Εμείς προσπαθούμε να κερδίσουμε δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Μέχρι τώρα έχουμε δύο εκτός έδρας νίκες, με Άλμπα και Βιλερμπάν. Με όλο τον σεβασμό σε αυτές τις ομάδες, αλλά δεν βρίσκονται σε καλή θέση. Αυτά τα δύο παιχνίδια που δίνουμε εκτός έδρας, αρχικά με τη Μονακό και μετά την Αρμάνι, είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ, ειδικά κόντρα στη Μονακό.

Η Μονακό έχει παίκτες ικανούς στο σκοράρισμα, όπως ο Τζέιμς, ο Οκόμπο, ο Κέμπα και ο Ντιάλο, αλλά έχουμε κι εμείς καλό ρόστερ. Είναι σημαντικό να είμαστε σκληροί, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση να παίξουμε χωρίς λάθη».

Σχετικά με την αντιμετώπιση της Μονακό σημείωσε: «Βλέποντας τους αριθμούς, ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεση της Μονακό με 21 πόντους και 6 ασίστ ανά αγώνα. Όμως δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε παίκτες όπως ο Ντιάλο, ο Οκόμπο και ο Γουόκερ ή παίκτες στη ρακέτα όπως ο Μοτιεγιούνας. Σίγουρα θα ασχοληθούμε με όλη την ομάδα της Μονακό, αλλά σίγουρα ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεσή τους».

Για τη συμμετοχή του Μάριους Γκριγκόνις είπε: «Ο Γκριγκόνις έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, αλλά έχουμε διαχειριστεί αυτή την κατάσταση στις προπονήσεις και πιστεύω πως όπως συνέβη και την περασμένη εβδομάδα με τη Βιλερμπάν θα παίξει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments