Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στα 4.500.000 ευρώ η πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο για Σκάρπα [vid]

Ολυμπιακός: Στα 4.500.000 ευρώ η πρόταση της Ατλέτικο Μινέιρο για Σκάρπα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι η Ατλέτικο Μινέιρο προσφέρει στη Νότιγχαμ Φόρεστ 4.500.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο

Στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι η Ατλέτικο Μινέιρο προσφέρει στη Νότιγχαμ Φόρεστ 4.500.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο

Ο Γκουστάβο Σκάρπα δεν έχει την παρουσία που κι ο ίδιος θα περίμενε στην Ευρώπη. Οι πρώτοι μήνες στη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν πήγαν κατ’ ευχήν και τώρα στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίζεται ως δανεικός, δεν μπορεί να… κουμπώσει. Βέβαια, στη θέση του υπάρχει ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είναι ό,τι καλύτερο έχουν να παρουσιάσουν οι ερυθρόλευκοι.

Τα δημοσιεύματα για τον επαναπατρισμό του είναι πάρα πολλά και στο τελευταίο ρεπορτάζ του Βενέ Καζαγκράντε, η Ατλέτικο Μινέιρο προσφέρει στους Αγγλους 4.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν, ποσό που είναι μεγαλύτερο απ’ αυτό της Φλαμένγκο – σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος.

Ο 29χρονος, έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ ως το 2026 και μέχρι στιγμής μετράει 10 ματς στην Premier League κι άλλα 11 με τους Πειραιώτες χωρίς γκολ και ασίστ.

Το ποστάρισμα του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments