Lifestyle

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Είμαι πολύ νέος, θέλω να χαρώ το σεξ»

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Είμαι πολύ νέος, θέλω να χαρώ το σεξ»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@george_asimakopoulos

«Είναι το άλφα και το ωμέγα» είπε σε δηλώσεις του

Για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια, τις σχέσεις του και τη σημασία που έχει το σεξ για εκείνον, μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα».

View this post on Instagram

A post shared by George Asimakopoulos (@george_asimakopoulos)

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» είπε: «Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που είναι δεμένη, θα ήθελα και εγώ αν με αξιώσει ο Θεός να βρω το άλλο μου μισό και να κάνω παιδί, συγκεκριμένα θέλω κόρη. Θα ήμουν πολύ χαζομπαμπάς».

Για το φλερτ μέσω διαδικτύου, είπε: «Στα social media γίνεται χαμός, αφού με κάποια βίντεο που μου στέλνουν φοβάμαι. Αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, εμένα μου αρέσει το τετ α τετ» και πρόσθεσε: «Λιοντάρι στο ζώδιο, άμα θέλω κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταφέρω».

Για το αν έχει βιώσει την απόρριψη μετά από φλερτ, απάντησε: «Το πιστεύετε πως όχι; Και τις σχέσεις μου εγώ τις είχα τερματίσει, δεν το λέω εγωιστικά, εννοείται ότι θα υπάρξει στιγμή που θα “φάω” απόρριψη».

Τέλος, για το σεξ ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε: «Είναι το άλφα και το ωμέγα, αν δεν υπάρχει αυτό, τι να το κάνω… Αν δεν υπάρχει χημεία έρωτας τι να το κάνω; Εννοείται έχω απορρίψει σχέση λόγω αυτού. Είμαι πολύ νέος, θέλω να το χαρώ λίγο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments