Πολιτική

Άδωνις σε Στίγκα: Ο πατριωτισμός σας αξίζει 40.000 ευρώ [vid]

Άδωνις σε Στίγκα: Ο πατριωτισμός σας αξίζει 40.000 ευρώ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI),Για ψευδεπίγραφο πατριωτισμό, αξίας 40.000 ευρώ, ελέγχεται ο κ. Στίγκας, επικεφαλής των Σπαρτιατών, από τον Άδωνι Γεωργιάδη, σε κοινοβουλευτική παρέμβαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Έχετε ξεπεράσει τη φαντασία μου

Για ψευδεπίγραφο πατριωτισμό, αξίας 40.000 ευρώ, ελέγχεται ο κ. Στίγκας, επικεφαλής των Σπαρτιατών, από τον Άδωνι Γεωργιάδη, σε κοινοβουλευτική παρέμβαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Το πολιτικό φαινόμενο Σπαρτιάτες έχει ξεπεράσει την φαντασία μου», τονίζει ο υπουργός Εργασίας και προσθέτει πως «έχετε οργανική σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη. Πραγματικός αρχηγός των Σπαρτιατών είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο ίδιος ο κ. Στίγκας δήλωσε πως το κόμμα του έχει πέσει θύμα μιας Greek mafia, παίρνει εντολές από τις φυλακές του Δομοκού, δηλαδή από τον Κασιδιάρη, και έτσι, με τις δηλώσεις του από του βήματος της Βουλής, ο κ. Στίγκας τερμάτισε τη συζήτηση περί της εικαζόμενης ηγεσίας των Σπαρτιατών. Και αυτό, γιατί πολύ απλά όταν ο επικεφαλής μιας κοινοβουλευτικής ομάδας παραδέχεται πως άλλος είναι ο αρχηγός του κόμματος και άλλος ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας βάζει τέλος σε κάθε σχετική συζήτηση».

«Πιστεύω», συνεχίζει ο Άδωνις, «πως αυτά είναι αδύνατο να μην γίνουν αντιληπτά από το δικαστήριο, η ομιλία σας, κύριε Στίγκα, εκείνη την ημέρα είναι ο λόγος που θα εκπέσετε από το αξίωμά σας».

«Και αυτό που είναι ακόμη πιο αποκαρδιωτικό», καταλήγει ο υπουργός Εργασίας «είναι το γιατί έγινε η φασαρία εκείνη την ημέρα. Οι Σπαρτιάτες εμφανίζονταν ως οι μεγάλοι πατριώτες, οι αδέκαστοι, οι αδιάφθοροι, οι υπεράνω των υλικών αγαθών, οι οπαδοί του αγνού πατριωτισμού, ενώ εμείς είμαστε δήθεν οι προσκυνημένοι στη νέα τάξη πραγμάτων. Κι όμως τσακωθήκατε γιατί δόθηκαν τα πρώτα σαράντα χιλιάρικα και τα πήρε ο κ. Στίγκας ως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας. Οι δήθεν μεγάλοι πατριώτες, που κατηγορούσαν εμάς ως προδότες και προσκυνημένους, τελικά τσακώθηκαν για 40.000 ευρώ. Για τα λεφτά τσακωθήκατε και αυτό δείχνει την πραγματική σας δύναμη επί των ιδεών!

«Και ο Ελληνικός λαός καταλαβαίνει πως όταν ακούν πολλά κεράσια να κρατούν μικρό καλάθι. Μωραίνει Κύριος. Ο πατριωτισμός σας αξίζει 40.000 ευρώ!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments