Πολιτική

Άδωνις σε Στίγκα: Ήμουν και παραμένω φιλελεύθερος δεξιός

Άδωνις σε Στίγκα: Ήμουν και παραμένω φιλελεύθερος δεξιός

Πηγή Φωτογραφίας: [365928] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Δεν είχα ποτέ σχέση με τον εθνικισμό

«Ήμουν και παραμένω αταλάντευτα ένας φιλελεύθερος δεξιός», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας, στη Βουλή, στον πρόεδρο του κόμματος Σπαρτιάτες κ. Στίγκα.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον κ. Στίγκα, ο υπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε πως ουδέποτε είχε την παραμικρή σχέση με τον εθνικιστικό χώρο: «Δεν ήμουνα ποτέ εθνικιστής. Δήλωνα και δηλώνω φιλελεύθερος δεξιός, κύριε Στίγκα».

Αναφορικά, δε, με την εφημερίδα Δημοκρατία, που επικαλέστηκε ο κ. Στίγκας, ο Άδωνις είπε πως «η εφημερίδα Δημοκρατία είναι ο πιο σφοδρός κατήγορός μου. Άρα, δύσκολα μπορεί να επικαλεστεί κάποιος  τη Δημοκρατία».

Ο υπουργός Εργασίας διευκρίνισε πως «όταν κάποιος μετανάστης παραβιάζει τα εθνικά σύνορα της Ελλάδας, τότε παρανομεί, κινείται παράνομα, κινείται λάθρα και άρα, είναι λαθρομετανάστης. Από την ώρα που κάποιος αιτηθεί άσυλο παύει να είναι λαθρομετανάστης κα καθίσταται αιτών άσυλο. Και η ελληνική πολιτεία οφείλει να σέβεται τα δικαιώματά του, όπως αυτά απορρέουν από την εγχώρια και διεθνή νομοθεσία.

Κι ακόμη, την τετραετία του Κυριάκου Μητσοτάκη, είχαμε μείωση του μεταναστευτικού όγκου κατά 240.000. Είμαστε και παραμένουμε υπέρ των κλειστών συνόρων, είμαστε και παραμένουμε αντίθετοι στην αριστερή πολιτική των ανοιχτών συνόρων», ολοκλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.              .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments