Πολιτική

Άδωνις σε ΣΥΡΙΖΑ: Να κάνετε τον σταυρό σας στον «Άγιο Σαμαρά»

Άδωνις σε ΣΥΡΙΖΑ: Να κάνετε τον σταυρό σας στον «Άγιο Σαμαρά»

Πηγή Φωτογραφίας: [365953] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Χάρη στον Σαμαρά είμαστε στην ευρωζώνη

Δηκτική απάντηση έλαβε προ ολίγου ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Φάμελλος από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Δεν θέλω επ’ ουδενί να αφήσω αναπάντητο αυτό που είπε για το τι παραλάβαμε», τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Το 95% των funds manager στο Bloomberg προέβλεπε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, από την ευρωζώνη», συνέχισε ο Άδωνις. «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι όμως ο πρωθυπουργός, ο οποίος κράτησε την Ελλάδα στην ευρωζώνη και η πτωτική πτώση των επιτοκίων θα είχε συνεχιστεί, αν δεν είχε εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στις λαϊκίστικές κορώνες του. Ξέρω ότι δεν πιστεύετε κατά πάσα πιθανότητα στην Ορθοδοξία, πως δεν είστε Χριστιανοί. Αλλά όμως, αν δεν υπήρχε ο Αντώνης Σαμαράς, είναι βέβαιο πως θα ήμασταν εκτός του ευρώ, εκτός της ευρωζώνης.

Σας προτρέπω λοιπόν να κάνετε το σταυρό σας στον «άγιο Σαμαρά»!.

Εμείς με τον Σαμαρά θα τα βρούμε μεταξύ μας. Ήμασταν και είμαστε πάντα στην ίδια οικογένεια. Και σε μια οικογένεια είναι πιθανό να υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις.  Για τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως, έχω να πω ότι, αν δεν υπήρχε ο Αντώνης Σαμαράς, δεν θα είχατε στην τσέπη σας ευρώ αλλά… Μπολιβάρ!, κατέληξε ο Άδωνις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments