Αθλητισμός

ΑΕΚ: Σοκ! Κινδυνεύει να χάσει για ένα μήνα τον Άμραμπατ

ΑΕΚ: Σοκ! Κινδυνεύει να χάσει για ένα μήνα τον Άμραμπατ

Πηγή Φωτογραφίας: [365572] SUPER LEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Πάντα όταν έρχεται η ώρα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αυτό που όλοι ξέρουμε ως Κόπα Άφρικα, οι ευρωπαϊκές ομάδες πονοκεφαλιάζουν

Το γεγονός ότι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού είναι στην προεπιλογή του Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής δεν είναι έκπληξη, είναι όμως η παρουσία του Νορντίν Άμραμπατ, με την ΑΕΚ να κινδυνεύει να τον χάσει για σχεδόν ένα μήνα.

Πάντα όταν έρχεται η ώρα για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αυτό που όλοι ξέρουμε ως Κόπα Άφρικα, οι ευρωπαϊκές ομάδες πονοκεφαλιάζουν αφού χάνουν μέσα στη σεζόν για σχεδόν ένα μήνα σημαντικούς παίκτες. Αυτό το πρόβλημα, λοιπόν, το έχουν τώρα τόσο οι Κιτρινόμαυροι όσο και οι Ερυθρόλευκοι λόγω των Άμπραμπατ και Ελ Κααμπί.

Και αν στον Ολυμπιακό, βασικά, το περίμεναν ότι ο Ελ Κααμπί θα κληθεί στην εθνική ομάδα της χώρας του, για την ΑΕΚ είναι έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκεται στην προεπιλογή ο Άμραμπατ, ο οποίος για τελευταία φορά είχε κληθεί το 2019.

Αν, λοιπόν, υποθέσουμε ότι θα είναι στην αποστολή του Μαρόκου για τη διοργάνωση, τότε θα απουσιάσει από τη ρεβάνς της Ένωσης με τον Άρη στο κύπελλο αλλά και από τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και ΟΦΗ, χωρίς να αποκλείεται να λείψει και από αυτά με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ, αν το Μαρόκο προχωρήσει αρκετά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments