Αθλητισμός

Απίστευτη ατάκα Αταμάν! Παραδέχθηκε ότι πήρε λάθος απόφαση

Απίστευτη ατάκα Αταμάν! Παραδέχθηκε ότι πήρε λάθος απόφαση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Με μια ατάκα του προς τον Μάριους Γκριγκόνις, που πέτυχε το νικητήριο σουτ. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πανηγυρικό, με το πέρας του αγώνα και σε αυτό βοήθησε και ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε.... κέφια

Ο Εργκίν Αταμάν είχε…. κέφια. Με μια ατάκα του προς τον Μάριους Γκριγκόνις, που πέτυχε το νικητήριο σουτ. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν πανηγυρικό, με το πέρας του αγώνα και σε αυτό βοήθησε και ο Εργκίν Αταμάν. Ο κόουτς των «πράσινων» πανηγύρισε με την ψυχή του τη νίκη στο Μόντε Κάρλο, ζώντας πολύ έντονα όλο το 40λεπτο. Μάλιστα με το πέρας του αγώνα στάθηκε στο πνεύμα που έδειξαν οι παίκτες του και στο γεγονός πως δεν παράτησαν το παιχνίδι καμία στιγμή.

Ειδική αναφορά όμως έκανε στον Μάριους Γκριγκόνις, καθώς γύρισε στην πλευρά του Λιθουανού άσου και… αποκάλυψε πως δεν ήταν σχεδιασμένη η επίθεση για να πάρει εκείνος το τελευταίο σουτ, με την ατάκα να σκορπάει γέλια στα αποδυτήρια του Gaston Medecin.

«Δεν τα παρατήσαμε. Χάσαμε τρία ματς και ακόμη ένα στο τελευταίο δευτερόλεπτο στην Κωνσταντινούπολη. Γκρίγκο δεν είχα σχεδιάσει να πάρεις εσύ το σουτ», ;είπε κατά την ομιλία του στα αποδυτήρια ο Τούρκος προπονητής των «πράσινων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments