Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πω πω τι λαός και τι ομάδα! Σκαρφάλωσαν μέχρι και σε βράχια [vid]

ΠΑΟΚ: Πω πω τι λαός και τι ομάδα! Σκαρφάλωσαν μέχρι και σε βράχια [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot Τη στήριξη των φίλων του είχε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Κηφισιά για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Τη στήριξη των φίλων του είχε ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με την Κηφισιά για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μπορεί η Κυβέρνηση να απαγόρευσε την είσοδο φιλάθλων στα γήπεδα, ως μέτρο αντιμετώπισης της βίας αλλά αυτό δεν φρέναρε την αγάπη των οπαδών του Δικεφάλου, η οποίοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση με την Κηφισιά από κάθε γωνιά που μπορούσαν.

Λουτσέσκου: Το ασύλληπτο ρεκόρ που πέτυχε με τη νίκη στην Κηφισιά!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε και την Κηφισιά με 6-0 την Πέμπτη το βράδυ και αυτή ήταν η 96η νίκη του Λουτσέσκου με τον Δικέφαλο στη Stoiximan Super League με τον Ρουμάνο τεχνικό να σπάει κάθε ρεκόρ καθώς ξεπέρασε τον Αναστασιάδη που είχε 95.

Πλέον ο Λουτσέσκου έφτασε τις 96 νίκες στη Stoiximan Super League και ξεπέρασε τον Άγγελο Αναστασιάδη ο οποίος είχε σταματήσει στις 95. Συγκεκριμένα σε σύνολο 146 αγώνων πρωταθλήματος που έχει καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Ρουμάνος τεχνικός έχει 96 νίκες 27 ισοπαλίες και 23

Το σχετικό δελτίο Τύπου της Super League αναφέρει:

“Τις 96 νίκες έφτασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην Super League με τον ΠΑΟΚ και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, αφού ξεπέρασε τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος είχε σταματήσει στις 95 με το Δικέφαλο στην καριέρα του.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 6-0 της Κηφισιάς στο γήπεδο της Καισαριανής και σημείωσε την ευρύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του στην Α΄ Εθνική/Super League. Ο Δικέφαλος για δεύτερη φορά σκόραρε έξι φορές μακριά από την έδρα του σε αγώνα πρωταθλήματος, με το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-6 στις 24 Οκτωβρίου 1976 να είναι το προηγούμενο ρεκόρ του που πέρασε στο παρελθόν.

Υπάρχουν ακόμη τρεις νίκες με 5-0 μακριά από την έδρα του, με τις δύο να είναι με αντίπαλο τον Αθηναϊκό, το 1990-91 και το 1997-98 και την άλλη με την Κέρκυρα το 2016-17.

Η ευρύτερη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις είναι η νίκη με 9-1 επί της Λαμίας στη Φθιώτιδα για το Κύπελλο Ελλάδος τη σεζόν 1984-85″.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments