Lifestyle

Κατσαφάδου: «Θα δωρίσω 100.000€ στο Make a Wish, θέλω να εκπληρώνω όσο περισσότερες ευχές μπορώ»

Κατσαφάδου: «Θα δωρίσω 100.000€ στο Make a Wish, θέλω να εκπληρώνω όσο περισσότερες ευχές μπορώ»
Κατσαφάδου: «Δεν έχω δικό μου παιδί και θέλω να βοηθήσω»

Η επιχειρηματίας είχε καταφέρει για ακόμα μια φορά να συγκινήσει τόσο το κοινό, όσο και τη Φαίη Σκορδά με την κίνησή της. Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρίσκεται κοντά στα παιδιά του «Make a Wish» εδώ και πολλά χρόνια. Πέρυσι μάλιστα, είχε εκπληρώσει τις ευχές δέκα παιδιών.

Αρχικά, δεν ήθελε να φανεί τότε ότι κρύβεται εκείνη πίσω από την προσφορά και είπε στον αέρα της εκπομπής: «Δεν θέλω να φαίνομαι», με τη Φαίη Σκορδά να της απαντά: «Δήμητρα, καταλαβαίνω ότι ντρέπεσαι, απλώς κάνε το θαύμα σου». Τότε, της είπε: «Από εμένα έχετε δέκα ευχές μέσα από την καρδιά μου», ενώ η παρουσιάστρια ρώτησε: «Δέκα ευχές; Δέκα; Ήμασταν στην έβδομη ευχή». Μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, η Δήμητρα Κατσαφάδου ξέσπασε σε κλάματα και είπε ότι προχωράει σε αυτή την κίνηση «με μεγάλη της χαρά».

«Να έχεις όλα τα καλά, να σου επιστραφουν όλα τα καλά», της είπε η Φαίη Σκορδά κλείνοντας. Οι δέκα ευχές της Δήμητρας Κατσαφάδου ισοδυναμούν με μια δωρεά ύψους 42.000 ευρώ.