Lifestyle

Αντώνης Ρέμος: «Πιστεύω θα τραγουδάω στις πίστες περισσότερα χρόνια από την Άννα Βίσση»

Αντώνης Ρέμος: «Πιστεύω θα τραγουδάω στις πίστες περισσότερα χρόνια από την Άννα Βίσση»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ANTONIS REMOS

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr στην Google
Μία λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια παρουσίασης του νέου άλμπουμ του Αντώνη Ρέμου «Πάντα και Ποτέ», στο NOX.

Ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε εχθές την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ, στο ΝΟΧ όπου και τραγουδάει.

Την παρουσίαση του δίσκου έκανε ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την παρουσία του CEO της Panik, Γιώργου Αρσενάκου, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τραγουδιστή.

Ο Αντώνης Ρέμος είπε λίγα λόγια για αυτή τη σημαντική στιγμή και έδωσε μια υπόσχεση.

«Είναι πολύ σπουδαία η στιγμή αυτή η σημερινή γιατί βγάζουμε δίσκο μετά από 8 χρόνια που είχαμε βγάλει τον προηγούμενο» ανέφερε.

«Αυτό που είπες ότι ήταν μεγάλη τιμή που ήρθα στην εταιρεία, ευτυχώς που δεν είχε έρθει ακόμα η Βίσση γιατί άμα το έβλεπε θα είχαμε θέματα. Είναι πιο παλιά από μένα; Εγώ θα την περάσω όμως σε χρόνια, πιστεύω θα μείνω πιο πολλά χρόνια από την Άννα. Ένα στοίχημα πάμε!».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο