Αθλητισμός

Aταμάν: «Η άμυνα μας ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα στη σεζόν»

Aταμάν: «Η άμυνα μας ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα στη σεζόν»

Πηγή Φωτογραφίας: [366051] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. (EUROKINISSI)

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στο Μιλάνο.

Όσα ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη με 76-68 επί της Αρμάνι Μιλάνο: 

«Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς. Η Αρμάνι στα τελευταία δύο ματς πήρε δύο πολύ σημαντικές νίκες και το σημερινό ήταν ένα πολύ σκληρό ματς. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες στην επίθεση έπαιξαν καλά. Προσπάθησαμε να πάμε σε σετ παιχνίδι, αλλα δώσαμε αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό, ήταν 20 πόντοι. Στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνα μας ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα στη σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Βάλαμε επιθετικότητα στην άμυνα μας και παίξαμε πιο επιθετικά πάνω στους Σιλντς και Χολ και κρατήσαμε τα ριμπάουντ που ήταν σημαντικά. Στην επίθεση βρήκαμε λύσεις κυρίως με τους Ναν και Σλούκα, που δημιούργησαν πολύ καλό χώρο στην επίθεση και κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Και μετά φυσικά με τους Λεσόρ και Γκριγκόνις. Τελειώσαμε τη διπλή εβδομάδα με δύο νίκες».

Για την κατάσταση του Λεσόρ: «Δεν ξέρω κάτι. Στα αποδυτήρια τώρα πονούσε. Είναι ένα πρόβλημα στη μέση. Θα το δούμε αύριο, δεν μπορώ να πω κάτι τώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments