Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έντονη κινητικότητα για Λέο Περέιρα

Ολυμπιακός: Έντονη κινητικότητα για Λέο Περέιρα

Πηγή Φωτογραφίας: supersportfm,Ο Ολυμπιακός προχωράει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Λέο Περέιρα. Οι ερυθρόλευκοι ρώτησαν την διοίκηση της ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο, αν παραχωρείται ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και με τι ποσό και ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Λέο Περέιρα

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Λέο Περέιρα. Οι ερυθρόλευκοι ρώτησαν την διοίκηση της ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο, αν παραχωρείται ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και με τι ποσό και ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Λέο Περέιρα εκπροσωπείται από τον Ρικάρντο Σέιντ και το γραφείο μάνατζερ R13 Fussball, το οποίο έχει καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, από την μεταγραφή του Ροντινέι τέτοιο καιρό πέρυσι, αλλά και νωρίτερα του Ραφίνια.

Ο Λέο Περέιρα έχει κάνει εξαιρετική σεζόν στη Νότια Αμερική, έχοντας 52 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ και πριν από μερικούς μήνες η Φλαμένγκο απέρριψε πρόταση της Αλ Νασρ για την παραχώρησή του ύψους 14 εκατ. ευρώ, επειδή εκείνη την χρονική περίοδο δεν μπορούσε να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να έρθει στην Ευρώπη, γι΄ αυτό τον λόγο η Φλαμένγκο τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπραγκαντίνο για την απόκτηση του Λέο Ορτίζ.

Πηγή: sport24.gr//Δημήτρης Χριστοφιδέλης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments