Αθλητισμός

Ζωηρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Παλαβεσίνο

Ζωηρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Παλαβεσίνο

Πηγή Φωτογραφίας: balla.com,Όσον αφορά τα στατιστικά του, ο Παλαβεσίνο έχει για τη φετινή σεζόν 37 ματς με 2 γκολ. Στην καριέρα του έχει παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, ενώ με τη φανέλα της Ρίβερ συνολικά έχει 128 ματς με 13 γκολ και 12 ασίστ.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Ολυμπιακό

Στην Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Παλαβεσίνο που έχει γραφτεί για τον Ολυμπιακό, περιμένει την πρόταση των Πειραιωτών για αυτό και δεν έχει απαντήσει στην κρούση της Σαν Λορέντζο

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να προχωρήσουν σε κάποιες κινήσεις και στην Αργεντινή τις τελευταίες μέρες τους συνδέουν με τον Άγκουστιν Παλαβεσίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Agus Palavecino (@agusspalavecino)

Ο 27χρονος γράφεται συχνά για τους ερυθρόλευκους στη Νότια Αμερική και σύμφωνα με δημοσίευμα περιμένει πως και πως να κάνει κρούση η ελληνική ομάδα για να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, αφού έχει στο… περίμενε όποιον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αργεντινή και ρεπόρτερ όπως ο Λεάντρο Άλβες υπήρξε συνάντηση των ανθρώπων της Ρίβερ Πλέιτ με τη Σαν Λορέντζο με τις 2 πλευρές να εμφανίζονται κοντά σε συμφωνία.

Ο παίκτης φέρεται να αποχώρησε από τη συνάντηση με καλές εντυπώσεις ωστόσο δεν συμφώνησε για να κλείσει εκεί και περιμένει πρόταση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τους Αργεντινούς παρακολουθεί στενά την περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παλαβεσίνο είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να αγωνιστεί και σαν οκτάρι αλλά και σαν δεκάρι. Είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς παίκτες της Ρίβερ και γενικότερα τα τελευταία χρόνια πολλές ευρωπαϊκές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του.

Όσον αφορά τα στατιστικά του, ο Παλαβεσίνο έχει για τη φετινή σεζόν 37 ματς με 2 γκολ. Στην καριέρα του έχει παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, ενώ με τη φανέλα της Ρίβερ συνολικά έχει 128 ματς με 13 γκολ και 12 ασίστ.

Πηγή: top10.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments