Αθλητισμός

Έκπληξη με πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Έκπληξη με πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, Μπρούνο Ζουκουλίνι, έπειτα από 6 χρόνια αποχωρεί από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Νεό σταθμό στην καριέρα του ψάχνει πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, Μπρούνο Ζουκουλίνι, έπειτα από 6 χρόνια αποχωρεί από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Ζουκουλίνι υπέστη σοβαρό τραυματισμό φέτος και δυσκολεύτηκε φέτος να κερδίσει λεπτά, με αποτέλεσμα να παίξει μόνο δύο επίσημους αγώνες τη σεζόν 2023-24 και οπως έγινε γνωστό χθες (22/12), αποχωρεί από τη Ρίβερ με δεδομένο πως το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Δεκεμβριου.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα στην Αργεντινή, οι προσφορές που θα έχει ο Ζουκουλίνι, θα είναι από τη Ράσινγκ, τη Σαν Λορέντζο και την Αρχεντίνος Τζούνιορς, αλλά φαίνεται πως το όνομά του βρίσκεται και στη λίστα ομάδων από Χιλή και Βραζιλία.

Ο Ζουκουλίνι έπαιξε συνολικά σε 122 ματς με τη Ρίβερ, με αποτέλεσμα να είναι ο σύλλογος όπου αγωνίστηκε στα περισσότερα παιχνίδια, ξεπερνώντας τις 101 υποχρεώσεις που είχε με τη Ράσινγκ. Στα ματς που έπαιξε για τη Millonario σημείωσε 9 γκολ και έδωσε 2 ασίστ.

Επίσης, κατέκτησε πέντε τίτλους, έναν από αυτούς ήταν το αξέχαστο Copa Libertadores του 2018, όπου μπήκε στον τελικό στο 110ο λεπτό, της παράτασης!

Πηγή: top10.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments