Αθλητισμός

Boxing Day: Πάτησε κορυφή η Λίβερπουλ και περιμένει την Άρσεναλ

Boxing Day: Πάτησε κορυφή η Λίβερπουλ και περιμένει την Άρσεναλ

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot liverpool fc,Η Λίβερπουλ έβγαλε την Boxing Day στην κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League, αφού επικράτησε με 2-0 της Μπέρνλι στο "Τερφ Μουρ" για τη 19η αγωνιστική και περιμένει το τι θα κάνει η Άρσεναλ για να δει αν θα στεφθεί πρωταθλήτρια χειμώνα.

Η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της στο "Τερφ Μουρ" στην Boxing Day και πάτησε στην κορυφή της Premier League έπειτα από τη νίκη της 2-0 επί της Μπέρνλι.

Η Λίβερπουλ έβγαλε την Boxing Day στην κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League, αφού επικράτησε με 2-0 της Μπέρνλι στο “Τερφ Μουρ” για τη 19η αγωνιστική και περιμένει το τι θα κάνει η Άρσεναλ για να δει αν θα στεφθεί πρωταθλήτρια χειμώνα.

Ο Ντάργουιν Νούνιες αποτίναξε νωρίς το άγχος, αφού έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 6ο λεπτό. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν μηδαμινή, αφού δεν κατάφερναν να βρουν εστία με τις τελικές τους. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ (με τον Τζο Γκόμεζ να παίρνει τη θέση του Κώστα Τσιμίκα στα αριστερά της άμυνας) είχαν τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησαν κι άλλες φάσεις.

Ο Τζέιμς Τράφορντ και το δοκάρι αποτέλεσαν τα μεγαλύτερα εμπόδια για το δεύτερο γκολ, μέχρι να το πετύχει ο Χάρβεϊ Έλιοτ, αλλά να ακυρωθεί λόγω επιθετικού φάουλ του Νούνιες. Η είσοδος των Λουίς Ντίας και Ντόμινικ Σόμποσλαϊ βοήθησαν τους “κόκκινους” να αποκτήσουν φρεσκάδα και να προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην κόντρα. Αυτό συνέβη στο 90′, όταν ο Ντίας συνδυάστηκε με μία άλλη αλλαγή, τον Ντιόγκο Ζότα, για το 2-0.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Πηγή: sport24.gr//Κώστας Μπράτσος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments