Αθλητισμός

Φατίχ Τερίμ: Πως έκλεισε το mega deal με τον “αυτοκράτορα” [vid]

Φατίχ Τερίμ: Πως έκλεισε το mega deal με τον “αυτοκράτορα” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε ότι έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη για να υπογράψει και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε ότι έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε ότι έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη για να υπογράψει και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

«Ναι, τα νέα είναι αλήθεια. Ήρθαν χθες και συμφωνήσαμε. Πηγαίνω αύριο το πρωί στην Αθήνα. Θα είμαι στην προπόνηση το απόγευμα», δήλωσε σε τουρκικά ΜΜΕ.

Ο δημοσιογράφος Μπουρχάν Τσαν Τερζί αναφέρει ότι ο 70χρονος προπονητής έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια 1,5 έτους.

Μάλιστα, αναφέρει ότι ο Τερίμ ζήτησε στην αρχή το συμβόλαιό του να είναι μόνο για έξι μήνες και να πάρει πρώτα το πρωτάθλημα, αλλά μετά από επιμονή του προέδρου του Παναθηναϊκού, η συμφωνία έκλεισε τελικά στον ενάμιση χρόνο.

Παράλληλα, ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο άνθρωπος που έφερε πρώτος το θέμα στην επιφάνεια, υποστηρίζει ότι το «τριφύλλι» έλυσε μονομερώς το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments