Ελλάδα

Ηλικιωμένο ζευγάρι έκλεισε 51 κρουαζιέρες, γιατί είναι φθηνότερο από το να ζει σε γηροκομείο

Ηλικιωμένο ζευγάρι έκλεισε 51 κρουαζιέρες, γιατί είναι φθηνότερο από το να ζει σε γηροκομείο

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Για το ζευγάρι Marty και Jess Ansen, από την Αυστραλία, οι διακοπές δεν τελειώνουν ποτέ. Αυτή είναι η περιέργη ιστορία τους …

Ζουν τη συνταξιοδότηση των ονείρων μας!

Για το ζευγάρι Marty και Jess Ansen, από την Αυστραλία, οι διακοπές δεν τελειώνουν ποτέ. Αυτή είναι η περιέργη ιστορία τους …

Το συνταξιούχο ζεύγος από το Μπρίσμπεϊν είπε στο A Current Affair ότι έχουν προγραμματίσει 51 διαδοχικές κρουαζιέρες στο Princess Cruises από τότε που βγήκαν στη σύνταξη για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2022 — και δεν σχεδιάζουν να αποβιβαστούν σύντομα.

Οι Ansens έχουν ήδη περάσει περίπου τις τελευταίες 600 ημέρες ζώντας στη θάλασσα ως μέρος του ταξιδιού τους 795 ημερών.

Αλλά ο Marty και η Jess δεν πήραν την ασυνήθιστη απόφαση να ζήσουν στη θάλασσα απλώς και μόνο επειδή απολαμβάνουν μια κρουαζιέρα αναψυχής. Το παντρεμένο ζευγάρι είπε ότι είναι τελικά φθηνότερο να ζεις σε κρουαζιερόπλοια από το να πληρώνεις για ένα γηροκομείο ή για ένα άτομο που θα σε φροντίζει.

Σε μια κρουαζιέρα Princess, οι παππούδες απολαμβάνουν το τυπικό, χαλαρωτικό περιβάλλον κρουαζιέρας, ενώ επωφελούνται επίσης από τις υπηρεσίες που διασφαλίζουν ότι τα γεύματά τους είναι πάντα προετοιμασμένα και το δωμάτιό τους καθαρίζεται καθημερινά. Ο Jess είπε ότι η απόφαση να ζεις σε κρουαζιέρες είναι «τρόπος ζωής». Το ζευγάρι συχνά επιδίδεται στη διασκέδαση στο σκάφος – η Jess λατρεύει ιδιαίτερα τη χούλα χουπ και τον χορό στην αίθουσα χορού – ενώ βλέπουν τον κόσμο και γνωρίζουν νέους φίλους.

Σε κοινή δήλωση στο περιοδικό People, οι Ansens είπαν ότι ενώ βρίσκονται σε μια κρουαζιέρα «δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το ενοίκιο ή το στεγαστικό δάνειο, την αγορά τροφίμων ή το πλύσιμο των ρούχων τους».

«Δεν είμαστε νέοι άνθρωποι», συνέχισαν. «Η κρουαζιέρα είναι πολύ φθηνότερη από το να πάμε σε οίκο ευγηρίας και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments