Αθλητισμός

“Σκληρό πόκερ” Παναθηναϊκού και Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα!

“Σκληρό πόκερ” Παναθηναϊκού και Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Σε σκληρό «πόκερ» φαίνεται πως έχει μετατραπεί, σύμφωνα με τους Τούρκους, η διαπραγμάτευση Παναθηναϊκού & Τράμπζονσπορ για τον Τάσο Μπακασέτα!

Σε σκληρό «πόκερ» φαίνεται πως έχει μετατραπεί, σύμφωνα με τους Τούρκους

Σε σκληρό «πόκερ» φαίνεται πως έχει μετατραπεί, σύμφωνα με τους Τούρκους, η διαπραγμάτευση Παναθηναϊκού & Τράμπζονσπορ για τον Τάσο Μπακασέτα!

Το όνομα του αρχηγού της Εθνικής ομάδας, προέκυψε αμέσως μετά από τις εξελίξεις με τον Φατίχ Τερίμ, από το τουρκικό στρατόπεδο, με τα Μέσα της γειτονικής χώρας να θεωρούν τη μετακίνηση του παίκτη στον Παναθηναϊκό ως βέβαια!

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «trabzonhaber.com» αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις είναι πολύ σκληρές ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν πως: «Ενώ ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, η διοίκηση της Τραμπζονσπόρ ζήτησε 3 εκατ. ευρώ. Συνεχίζονται οι εντατικές διαπραγματεύσεις με την ελληνική ομάδα. Οι δύο ομάδες αναμένεται να καταλήξουν σε συμφωνία περίπου στα 2 εκατ. ευρώ».

Ο Μπακασέτας έχει απορρίψει ήδη τρεις προτάσεις για ανανέωση με την Τράμπζονσπορ ενώ από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, μιας και μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Πηγή: panathinaikos24.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments