Αθλητισμός

Αταμάν: «Δουλεύουμε όλοι μαζί και εξελισσόμαστε»

Αταμάν: «Δουλεύουμε όλοι μαζί και εξελισσόμαστε»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναίκού AKTOR επί του Ερυθρού Αστέρα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναίκού AKTOR επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο τον πρώτο γύρο της Euroleague, καθώς στο καμίνι του ΟΑΚΑ “έπνιξε” και τον Ερυθρό Αστέρα με σκορ 82-65 και τελείωσε το πρώτο κομμάτι της διοργάνωσης στην 4η θέση.

Μετά το τέλος του ματς ο Εργκίν Αταμάν, με δηλώσεις του, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ως τώρα πορεία της ομάδας, απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του και εκθείασε για μία ακόμη φορά την άμυνα που έπαιξε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Μεταξύ άλλων ο Τούρκος τεχνικός εξέφρασε την ελπίδα του να παραμείνει η ομάδα ως το τέλος της σεζόν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

«Καλή χρονιά σε όλους τους φιλάθλους μας. Τους ευχαριστούμε που γέμισαν το γήπεδο σήμερα και μας στήριξαν. Δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε εκπληκτική άμυνα κόντρα σε μια ομάδα 98 πόντων. Είμαστε χαρούμενοι που πιάσαμε την 4η θέση και ελπίζω στο τέλος της σεζόν πως θα καταφέρουμε να μείνουμε εκεί».

Για την άμυνα: «Βελτιώνουμε το παιχνίδι μας κάθε μέρα, έχουμε ταλέντο στην επίθεση, όμως παίζουμε καλά και στην άμυνα. Ο Καλαιτζάκης κράτησε τον Τεόντοσιτς, έπαιξε καλή άμυνα και με τον Νέντοβιτς. Δουλεύουμε στην άμυνά μας όλοι μαζί και εξελισσόμαστε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments