Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Έχει ξεχωρίσει τον Φραν Ναβάρο για την κορυφή της επίθεσης

Ολυμπιακός: Έχει ξεχωρίσει τον Φραν Ναβάρο για την κορυφή της επίθεσης

Πηγή Φωτογραφίας: newsit,Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 25χρονου Ισπανού επιθετικού Φραν Ναβάρο που ανήκει στην Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει για την κορυφή της επίθεσης τον 25χρονο επιθετικό Φραν Ναβάρο και κινείται για την απόκτησή του από την Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 25χρονου Ισπανού επιθετικού Φραν Ναβάρο που ανήκει στην Πόρτο.

Οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτησή του, καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλει άμεσα την απόκτηση ενός επιθετικού, λόγω και της συμμετοχής του στο Κόπα Άφρικα. Ο Πέδρο Άλβες έχει ρίξει όλο το βάρος στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι δράκοι τον απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι από τη Ζιλ Βιθέντε έναντι επτά εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιό του με την Πόρτο έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο Φραν Ναβάρο αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Βαλένθια στην οποία αγωνίστηκε μέχρι τη δεύτερη ομάδα (97 αγώνες, 27 τέρματα, 5 ασίστ), καθώς στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Λόκερεν. Η Ζιλ Βιθέντε πίστεψε στις δυνατότητες του και τον απέκτησε από τη Βαλένθια αντί 2.100.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2021.

Ο Ισπανός σέντερ φορ έκανε δύο εξαιρετικές σεζόν στη Ζιλ Βιθέντε (είχε συνολικά 78 συμμετοχές, 37 γκολ και 3 ασίστ) και προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Πόρτο, η οποία δαπάνησε το ποσό των 7.000.000 ευρώ για την απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι. Ο Φραν Ναβάρο έχει παίξει σε δέκα παιχνίδια της Πόρτο έχοντας ένα γκολ και βρίσκεται για την ώρα στη σκιά του Βραζιλιάνου Εβανίλσον και του Ιρανού Ταρεμί.

Η Πόρτο έχει συνολικά πέντε σέντερ φορ στο ρόστερ της καθώς, πέρα των Εβανίλσον, Ταρεμί και Ναβάρο, ο Σέρζιο Κονσεϊσάο έχει στη διάθεσή του επίσης τον Ισπανό Τόνι Μαρτίνεθ και τον Άγγλο -με καταγωγή από το Καμερούν- Ντάνι Ναμάσο. Οι Πορτογάλοι είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο πώλησης ή δανεισμού του Φραν Ναβάρο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Πηγή: sport24.gr//Δημήτρης Χριστοφιδέλλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments