Διεθνή

Ρώμη: Της έκανε πρόταση γάμου με κανταδόρο εκείνη είπε όχι και όλοι τους τράβαγαν βίντεο

Ρώμη: Της έκανε πρόταση γάμου με κανταδόρο εκείνη είπε όχι και όλοι τους τράβαγαν βίντεο

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ MEGA Ενημέρωση/ Show Live News

Η viral πρόταση γάμου: Όλα πήγαν στραβά

Το βίντεο της πρότασης γάμου ανέβηκε στο TikTok την παραμονή των Χριστουγέννων και έγινε αμέσως viral, με πάνω από 13 εκατομμύρια προβολές.

Η πρόταση γάμου σε πλατεία, με κανταδόρο Όπως μπορεί να δει κανείς, ο Βαλέριο και η αγαπημένη του χορεύουν στη Via Condotti της Ρώμης, ενώ τους κάνει καντάδα ένας τοπικός τενόρος. Τότε, ο επίδοξος γαμπρός γονατίζει μπροστά στην κοπέλα του και της δείχνει ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, κάνοντάς της πρόταση γάμου, με το πλήθος των θεατών να χειροκροτεί από χαρά.

Δυστυχώς, όμως, η ρομαντική αυτή πρόταση δεν πάει και τόσο καλά όσο θα ήθελε, με τη γλώσσα του σώματος της κοπέλας να μαρτυρά πόσο αμήχανα αισθανόταν, ενώ κάνει επανειλημμένες κινήσεις παρακαλώντας τον να σταματήσει, με το «Ο Sole Mio» να συνεχίζεται.

Κάποια στιγμή ακούγεται η κοπέλα να λέει στα ιταλικά: «Δεν το περίμενα. Δεν ήμουν έτοιμη. Μα, γι’ αυτό ήρθαμε στη Ρώμη;». Ο άνδρας φέρεται στη συνέχεια να ρωτάει μπροστά στους θεατές «Μα είναι “ναι” ή “όχι”;», και εκείνη, μετά από κάποιον δισταγμό, να απαντά πως είναι «όχι».

Πάντως, ενώ αρκετοί συμπόνεσαν τον πληγωμένο άνδρα, δεκάδες ήταν αυτοί που τον «μάλωσαν» για την πρόταση γάμου σε δημόσιο χώρο.

«Οι δημόσιες προτάσεις υπάρχουν μόνο και μόνο για να ασκούν πίεση στη γυναίκα να πει “ναι”» έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Θαυμάζω την ειλικρίνεια και το θάρρος της να πει “όχι” όταν όλο το κοινό την πιέζει να πει “ναι”! Αυτό είναι εκβιασμός και δεν την πάτησε». Κάποιοι άλλοι, πάντως, θεώρησαν πως η πρόταση γάμου δεν ήταν πραγματική και πως ο Βαλέριο είχε σκηνοθετήσει το γεγονός για να αποκτήσει φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτό φαίνεται τόσο στημένο!!!», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Είναι απίστευτο που ο κόσμος το πιστεύει αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments