Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το σπουδαίο στατιστικό του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

Παναθηναϊκός: Το σπουδαίο στατιστικό του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ

Πηγή Φωτογραφίας: [366002] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Το σπουδαίο στατιστικό του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που τον κατατάσσει πάνω από δύο "μύθους" των "πρασίνων".

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ σκόραρε δύο τέρματα στον Βόλο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, φτάνοντας τα 4 γκολ σε 73′ λεπτά, “βροντοφώναξε” την εκτελεστική δεινότητα του και “υπέγραψε” στα… “σουηδικά” ένα επίτευγμα που δεν το κατάφερε κάποτε ούτε ο Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά ούτε και ο συμπατριώτης του, Μάρκους Μπεργκ! Παναθηναϊκός: Ο Γερεμέγεφ το “έκανε” πιο γρήγορα από… Σισέ και Μπεργκ.

Ο υψηλόσωμος φορ κατάφερε να γίνει το πιο… «hot» όνομα τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ, με την επίδοση του “έσβησε” κάθε σενάριο για μεταγραφή των “πρασίνων” στη γραμμή “κρούσης”, δείχνοντας ότι δικαιούται περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Παράληλα, η μεγαλύτερη ενεργοποίηση στο ρόστερ του “τριφυλλιού” είναι, πλέον, γεγονός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Ο Σουηδός “killer” ήταν αυτός που πέτυχε δύο τέρματα για τον Παναθηναϊκό και έβαλε φαρδιά πλατά τη “σφραγίδα” του στη νίκη 3-0 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Ενώ, ο τρόπος με τον οποίο σκόραρε ο Γερεμέγεφ βρέθηκε στο “επίκεντρο”, κυρίως για την συχνότητα αλλά και την «εκτελεστική» “συνέπεια” του.

Το “κερασάκι” στην τούρτα, όμως, για την σπουδαία εμφάνιση του, ήταν πώς χρειάστηκε μόλις… λίγα δευτερόλεπτα για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ το έκανε, μάλιστα, με την πρώτη του επαφή με την στρογγυλή θεά! Ο Γερεμέγεφ ήρθε από τον πάγκο στο 62′ και στο 64′ με πολύ ωραίο κατέβασμα και τελείωμα άνοιξε το σκορ, ύστερα και από την “αριστοτεχνική” μπαλιά του Φώτη Ιωαννίδη.

Ενώ, ήταν και ο από «μηχανής» Θεός, που έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στη Λεωφόρο, με τον ΠΑΟΚ, με γκολ στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, στο 2-2 της 1ης Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο 30χρονος φορ σε εκείνο τον αγώνα έκανε το ντεμπούτο του, με τη φανέλα των «πράσινων», περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 82′ και ισοφαρίζοντας, με κεφαλιά, στο 90’+5′ τον Δικέφαλο. Ενώ, μία εβδομάδα έπειτα στο 5-0 κόντρα στον Ατρόμητος, αντικατέστησε στο 69′ τον Σπόραρ και στις καθυστερήσεις υπέγραψε τον «περίπατο» απέναντι στους Περιστεριώτες.

Ο Σουηδός, στο σύνολο των επιδόσεων του, κατάφερε να φτάσει τα τέσσερα τέρματα σε τρία παιχνίδια, σε διάστημα μόλις… 73 αγωνιστικών λεπτών, κάτι που δεν “άγγιξαν” δύο ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τους οπαδούς του “τριφυλλιού”.

Ο λόγος για τον συμπατριώτη του, Μάρκους Μπεργκ, 7ο σκόρερ στην ιστορία του “τριφυλλιού”, με 73 γκολ και τον Τζιμπρίλ Σισέ που συγκαταλέγεται 16ος, στη σχετική λίστα, με 47 τέρματα.

Ο Σουηδός πρώην «killer» του Παναθηναϊκού, που ήρθε στο «Τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2013 και αγωνίστηκε μέχρι το 2017, έπαιξε τα πρώτα τρία ματς του στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ως συγκομιδή 1 γκολ. Το μοναδικό του τέρμα ήρθε στην πρεμιέρα του στη Super Leauge απέναντι στον Παναιτωλικό μέσα στο Απόστολος Νικολαΐδης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Βέβαια στην περιόδο που “έπεσε” ο Σουηδός επιθετικός, είχε να ανέβει ένα… βουνό μπροστά του, καθώς, βρέθηκε σε μια ομάδα που έψαχνε τα “πατήματα” της, με ένα ρόστερ καθαρά νεανικό, που βάδιζε στα “χαμένα” και οι προσδοκίες ήταν αρκετά χαμηλές.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, που ήρθε σαν… “βομβα” μεγατόνων στο “τριφύλλι” και προκάλεσε “ντελίριο” στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, έδωσε τις πρώτες «παραστάσεις» του στην Ευρώπη, αντιμετωπίζοντας ομάδες όπως η Σπάρτα Πράγας και η Ατλέτικο Μαδρίτης στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γάλλος, στα πρώτα τρία παιχνίδια με το “τριφύλλι” στο στήθος, μοίρασε μία ασίστ (κόντρα στους Τσέχους στη Λεωφόρο) και πέτυχε μόλις ένα γκολ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Πηγή: paopantou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments