Αθλητισμός

Μαρούσι – Παναθηναϊκός 79-92: Έκλεισε αήττητος το 2023 στη Basket League

Μαρούσι – Παναθηναϊκός 79-92: Έκλεισε αήττητος το 2023 στη Basket League

Πηγή Φωτογραφίας: [366170] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΟ//EUROKINISSI

Οι «πράσινοι» θα φιλοξενηθούν στις 3 Ιανουαρίου στη Βιτόρια από τη Μπασκόνια για την Euroleague

Λίγο-πολύ ήταν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα έφευγε από το κλειστό του Αγίου Θωμά με τη νίκη.

Το ζητούμενο για τον Εργκίν Αταμάν ήταν να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και ξεκουράσει όσο το δυνατόν περισσότερο όλους όσους έχουν τραβήξει «κουπί» στην Euroleague και οι οποίοι θα έχουν και την μερίδα του λέοντος την ερχόμενη εβδομάδα με τα δύο ματς στην Ισπανία κόντρα σε Μπασκόνια και Βαλένθια.

Οι Λεσόρ και Σλούκας είχαν μείνει εκτός αποστολής, ο Μήτογλου δεν αγωνίστηκε καθόλου, ο Ναν πάτησε παρκέ μόνο στο πρώτο ημίχρονο, ο Γκριγκόνις παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου από τον πάγκο και ο Τούρκος προπονητής εμπιστεύτηκε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την second unit της ομάδας. Αν και η διαφορά έφτασε και στο +24 για τον Παναθηναϊκό στα μέσα της 3ης περιόδου, στη συνέχεια τράβηξε… χειρόφρενο και έδωσε την ευκαιρία στο Μαρούσι να μειώσει και να μην ξεφύγει περισσότερο το σκορ.

Ο Λούκα Βιλντόζα έκανε το πιο παραγωγικό παιχνίδι του έχοντας 19 πόντους με 5/8 τρίποντα και 5 ασίστ, ενώ ο Γκριγκόνις είχε άλλους 16 πόντους με 3/5 τρίποντα.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Λούκα Βιλντόζα (19π., 5/8τρ., 5ασ.) και Μάριους Γκριγκόνις (16π., 3/5τρ.) ήταν οι καλύτεροι των νικητών.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακό ματς από τον Μπρίσκοου, ο οποίος ήταν άστοχος με 5 πόντους και 2/11 εντός παιδιάς.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Ο Ναν έδωσε το έναυσμα στο πρώτο ημίχρονο (12π., 5ασ., 4/4 σουτ), ενώ καλό ματς είχε και ο Χουάντσο (11π., 8ριμπ.)

ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ: Ο Χάρης Γιαννόπουλος είχε ένα ακόμα καλό παιχνίδι με 17 πόντους (4/7τρ.) και 4 ριμπάουντ.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Το κακό ποσοστό στα δίποντα του Αμαρουσίου (16/43) μαζί με τα 17 λάθη και το καλό ποσοστό του Παναθηναϊκού στα τρίποντα (12/22).

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ: Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στη Βιτόρια από την Μπασκόνια (3/1, 21:30) για την πρεμιέρα του β’ γύρου στην Euroleague, ενώ το Μαρούσι έχει μπροστά του την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (6/1) στο κλειστό της Πυλαίας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments