Αθλητισμός

Ο Ρονάλντο αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του 2023

Ο Ρονάλντο αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ του 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξε ότι η ηλικία του δεν τον εμποδίζει να σκοράρει κατά ριπάς, αφού έκλεισε το 2023 ως ο πιο παραγωγικός παίκτης του πλανήτη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ για το 2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξε ότι η ηλικία του δεν τον εμποδίζει να σκοράρει κατά ριπάς, αφού έκλεισε το 2023 ως ο πιο παραγωγικός παίκτης του πλανήτη.

Τα 54 γκολ σε 59 εμφανίσεις (σκόραρε και στο τελευταίο παιχνίδι του έτους κόντρα στην Αλ Ταγούν) που σημείωσε με την Αλ Νασρ και με την εθνική Πορτογαλίας δεν κατάφερε κανείς από τους αντιπάλους του να τα φτάσει, με τον 38χρονο σούπερ σταρ να τερματίζει για πέμπτη φορά στην καριέρα του στην κορυφή της λίστας των σκόρερ σε ένα ημερολογιακό έτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Οι Χάρι Κέιν και Κιλιάν Εμπαπέ είχαν μείνει στα 52 εδώ και μέρες, όταν ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις τους με Μπάγερν και Παρί, ενώ ο Έρλινγκ Χάλαντ κόλλησε στα 50 έπειτα από τον τραυματισμό του, παρότι η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε να αγωνίζεται.

Ο Ρονάλντο πάντως δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ παίκτη του συλλόγου, αφού η Αλ Νασρ μέχρι πρότινος είχε στις τάξεις της έναν από τους κορυφαίους Μαροκινούς σκόρερ στην ιστορία, με τον οποίο όμως χώρισαν με άσχημο τρόπο κι αυτός κατέληξε μέχρι σήμερα να παίζει στη μεγάλη αντίπαλο, Αλ Ιτιχάντ.

Ο λόγος για τον Αμπεραζάκ Χαμνταλάχ, ο οποίος σε τρεις σεζόν στην Αλ Νασρ είχε 115 γκολ σε 109 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και μόνο το 2019 πέτυχε 57 γκολ σε 37 αγώνες, ήτοι 21 λιγότερους από εκείνους που χρειάστηκε ο Ρονάλντο για τα δικά του τέρματα.

Οι κορυφαίοι σκόρερ του 2023

  • Κριστιάνο Ρονάλντο 54 (43 με Αλ Νασρ, 10 με Πορτογαλία)
  • Χάρι Κέιν 52 (43 με Τότεναμ και Μπάγερν, 9 με Αγγλία)
  • Κιλιάν Εμπαπέ 52 (42 με Παρί, 10 με Γαλλία)
  • Έρλινγκ Χάλαντ 50 (44 με Μάντσεστερ Σίτι, 6 με Νορβηγία)

Πηγή: sport24.gr//Κώστας Μπράτσος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments