Ελλάδα

Χαλάει ο καιρός την Τρίτη σύμφωνα με την ΕΜΥ – Που θα βρέξει [vid]

Χαλάει ο καιρός την Τρίτη σύμφωνα με την ΕΜΥ – Που θα βρέξει [vid]
Ο καιρός χαλάει την Τρίτη σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) - Που θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Έως τους 19 βαθμούς η θερμοκρασία

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού αύριο Τρίτη (02/01/2023) με βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας και την θερμοκρασία να αναμένεται να φτάσει έως τους 19 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσίας (ΕΜΥ) για την Τρίτη θα έχουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές στα δυτικά, το ανατολικό Αιγαίο, την Κρήτη και πρόσκαιρα στα βόρεια, με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστεί ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια όπου θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 16 με 18 και τοπικά στα νότια τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο Καιρός την Τρίτη 2 Ιανουαρίου σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν. Από αργά το απόγευμα γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Μετά το μεσημέρι γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Μετά το μεσημέρι βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Από το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Από αργά το απόγευμα στα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Καιρός: Νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά. Από το απόγευμα γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments