Αθλητισμός

Αταμάν για το Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: «Η άμυνα θα είναι το κλειδί»

Αταμάν για το Μπασκόνια – Παναθηναϊκός: «Η άμυνα θα είναι το κλειδί»

Πηγή Φωτογραφίας: [366188] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κάνει ποδαρικό στη Euroleague την Τετάρτη στη Βιτόρια

Για τη Βιτόρια της Ισπανίας αναχώρησε το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπασκόνια η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (3/1, 21:30). 

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε για το παιχνίδι με τους Βάσκους: «Ξεκινά ο δεύτερος γύρος της Euroleague. Δύσκολα ματς στην Ισπανία. Οι δύο ομάδες είναι μια νίκη μακριά από εμάς. Άλλαξε τα πράγματα στη Μπασκόνια όταν ανέλαβε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Νικήσαμε τις δύο αυτές ομάδες στο ΟΑΚΑ, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί εκτός έδρας. Παίζουμε καλό μπάσκετ στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να δείξουμε την επιθετικότητα μας και η άμυνα μας θα είναι το κλειδί. Παίζουν πολύ γρήγορα, πάνε στο transition.

Σχετικά με το γεγονός ότι οι πράσινοι έχουν σχεδόν πέντε χρόνια να κερδίσουν επί ισπανικού εδάφους, ο έμπειρος προπονητής ανέφερε: «Έχω κερδίσει αρκετές φορές στην Ισπανία. Η ομάδα είναι διαφορετική, οι παίκτες είναι διαφορετικοί, οι προπονητές είναι διαφορετικοί. Με ενδιαφέρει μόνο το μπάσκετ που παίζει η ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν θα αντικαταστήσει τον Γκάι και την κατάσταση του Κώστα Σλούκα απάντησε πως: «Όχι, η ομάδα έχει καλή χημεία. Δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη χημεία. Ελπίζω πως ο Παπαπέτρου θα επιστρέψει σύντομα και θα είναι η μοναδική προσθήκη στην ομάδα μας. Προστατέψαμε στον Σλούκα και ελπίζω πως θα είναι ΟΚ για τα ματς»

Ο Κέντρικ Ναν τόνισε από την πλευρά του: «Πάμε στην Ισπανία για δύο ,εγάλα ματς. Όπως ξέρουμε κάθε παιχνίδι μετράει στην Ευρωλίγκα. Είναι μεγάλα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε δύο εκτός έδρας νίκες στη σειρά. Να βγούμε έξω και να είμαστε επιθετικοί και στις δύο μεριές του παρκέ. Να επιβάλλουμε τη θέληση μας στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Έχουμε τη χημεία μας σαν ομάδα. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο όλο και καλύτερα. Θα γίνουμε καλύτεροι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments